6. listopadu 2012 • 16:59

Z andílka je nahněvaný otec. Messi praštil soupeře, chtěl se prát

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Takhle jej na hřišti neznáte. Lionel Messi, jindy nezastavitelný démon střílející jeden gól za druhým, dokáže také rozdávat rány. V sobotním zápase Barcelony se Celtou Vigo (3:1) praštil hostujícího obránce do zad. Incident zaznamenaly na video televizní kamery.



Messi se stal v pátek otcem, jeho přítelkyně Antonella přivedla na svět malého Thiaga. O den později už běhal na Nou Campu v ligovém zápase proti Celtě Vigo. Na nohou mu svítily kopačky s nápisem Thiago na počest prvního potomka.

Hvězdný LM10 zřejmě moc toužil po vstřelení gólu. Byť v posledních sedmi duelech zavěsil desetkrát, tentokrát se mu to nepovedlo. Barcelona vyhrála 3:1, Messi přispěl jednou asistencí.

Při jednom ze soubojů se navíc Messi dostal do křížku s Jonathanem Vilou. Záložník Celty Vigo ho při pokusu o únik dvakrát (možná s faulem) zablokoval, dál s ním neúnavně sprintoval za balonem.

Viditelně nabroušený Messi tlak nevydržel, po dotírajícím hráči se ohnal a pravačkou jej bouchnul do zad. Poté ještě na Vilu pokřikoval, protihráči ho museli držet, aby nedošlo k dalšímu fyzickému kontaktu.   

Rozhodčí argentinského génia nepotrestal, celá akce proběhla velice rychle. Hvězdný útočník může být rád, že sudí nevytáhl kartu.

Messi si každopádně na premiérový střelecký zápis po narození syna musí počkat do dalšího utkání...

Lionel Messi v zápase se Celtou Vigo schytal nepříjemný zákrok do oblasti kolene
Lionel Messi v zápase se Celtou Vigo schytal nepříjemný zákrok do oblasti kolene

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud