12. listopadu 2012 • 13:37

Dohra bitvy Realu Madrid s Levante: šílený soupeř dal pěstí Pepemu!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nedělní zápas fotbalistů Realu Madrid na hřišti Levante měl podle španělských médií pěstní dohru. Kapitán domácího celku Sergio Ballesteros prý po utkání napadl hostujícího obránce Pepeho a následnou hromadnou potyčku hráčů i funkcionářů musela uklidňovat policie.



Ballesteros incident popírá a tvrdí, že šel pouze zjistit, jestli je Cristiano Ronaldo v pořádku. Hvězda Realu totiž po krvavém zranění hlavy v prvním poločase zápas nedohrála a o přestávce střídala. Podle deníku ABC se však domácí kapitán při té příležitosti pohádal s Pepem a udeřil ho pěstí.

"Možná by se měl věnovat boxu místo fotbalu. Někteří lidé prostě neumí přijmout porážku. V jeho případě to navíc není poprvé a tohle nesportovní chování mě už unavuje," reagoval obránce Realu Sergio Ramos.

Real vyhrocený zápas na podmáčeném terénu vyhrál 2:1, když vítěznou branku vstřelil šest minut před koncem Álvaro Morata.

"Byl to sice boj dvou odhodlaných týmů, ale myslím, že lidem se svým způsobem mohl zápas líbit. Protože pro každého, kdo jako dítě hrál fotbal v dešti, byly takové zápasy obrovský zážitek," řekl po utkání madridský trenér José Mourinho.

Ronalda, kterého v úvodu zápasu zasáhl loktem David Navarro, podle portugalského kouče čekají kvůli zranění hlavy podrobné testy v nemocnici.

"Točila se mu hlava a v prvním poločase špatně viděl na jedno oko. O přestávce začal mít problémy i s druhým, takže nemohl pokračovat. Až se vrátíme do Madridu, půjde okamžitě na kontrolu do nemocnice," prohlásil.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud