13. prosince 2012 • 00:09

Selhání favorita. Real v poháru nečekaně zaváhal se Celtou Vigo

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zatímco Barcelona díky dvěma gólům Messiho slaví další triumf nad druholigovou Córdobou, v Realu panují rozpaky. V prvním utkání osmifinále Španělského poháru madridský celek podlehl Celtě Vigo. Hosté prohrávali 0:2, snížení zařídil v závěru Cristiano Ronaldo.



 

Tým José Mourinha si v domácím poháru zkomplikoval cestu za postupem. Na hřišti Celty Vigo, 15. týmu španělské ligy, Real prohrál 1:2 a postaral se o překvapivý výsledek před lednovou odvetou.

První poločas skončil bez branek, Ronaldo a spol. se prakticky k ničemu nedostali. Po přestávce se zápas pro favorizovaný celek vyvíjel ještě hůř. Real prohrával od 56. minuty po branc Bermeji.

V době největšího tlaku přišla další rána. V 78. minutě se po chybě hostující obrany dostal k míči Bustos a parádní trefou překonal náhradního gólmana Realu Adána podruhé.

Výsledek se madridským hvězdám podařilo v závěru zkorigovat, když se tři minuty před závěrečným hvizdem trefil Ronaldo. S konečnou prohrou 1:2 ale José Mourinho ani jeho hráči spokojení být nemůžou...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud