18. prosince 2012 • 04:24

Barcelona hledá gólmana v Chelsea. Ale Čech na jejím seznamu není

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Barcelona chce do příští sezony vstoupit s novou brankářskou jedničkou. Podle britského tisku si našla náhradu za Victora Valdése v londýnské Chelsea. Ovšem Petr Čech, jak by se mohlo na první pohled zdát, v jejím hledáčku není. Jde o dvacetiletého Thibauta Courtoise, jenž druhou sezonu hostuje v Atlétiku Madrid.



V neděli inkasoval od Barcelony čtyři góly a Atlétiko Madrid prohrálo 1:4, přesto je Thibaut Courtois v očích trenéra Tita Vilanovy ideálním gólmanem pro katalánský klub.

Barcelona údajně podnikla již první kroky a mapovala terén, zda by Chelsea na případný transfer přistoupila. Konkrétní nabídku ale ještě neposlala.

Courtois přestoupil do Chelsea v létě 2011 z Genku za 8 milionů liber. Smlouvu podepsal na pět let. Na Stamford Bridge se ale příliš dlouho neohřál a ihned putoval na hostování do Atlétika Madrid jako náhrada za Davida De Geu.

Dosud se počítalo s tím, že Courtois jednoho dne nahradí Petra Čecha. Český gólman však nehodlá v nejbližších letech ukončit kariéru a pokud nezmění klub on, Chelsea se musí rozhodnout, zda umožní Courtoisovi odejít.

Ten se již před rokem nechal slyšet, že s rolí brankářské dvojky se rozhodně nespokojí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud