24. ledna 2013 • 11:40

Spoluhráč zlomil Casillasovi palec! Přijde o zápasy LM s United

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Real Madrid přišel o brankářskou jedničku! Iker Casillas má po včerejším zápase s Valencií (1:1), který nedohrál, zlomené záprstí pod palcem a chybět může až dva měsíce. Zranění mu přivodil vlastní spoluhráč obránce Alvaro Arbeloa, který ho nakopl do ruky při snaze odkopnout míč do bezpečí.



Vyšetření potvrdilo obavy ze zlomeniny prstu. Z nemocnice už odjížděl Iker Casillas se zafáčovanou levou rukou, snímek umístil na facebook.

Obvázaná ruka Ikera Casillase.Foto facebook.com
Během dneška mají lékaři oznámit, jaká léčba bude následovat a jak dlouho bude Casillas chybět. Španělský tisk hovoří o jednom, maximálně dvou měsících. To by znamenalo, že vynechá oba osmifinálové duely Ligy mistrů s Manchesterem United.

Casillasovi zlomil palec spoluhráč Arbeloa v úvodu utkání s Valencií. Po rohovém kopu soupeře se pokusil odkopnout míč a trefil brankářovu ruku. Casillas musel střídat, do branky se postavil jeho náhradník Antonio Adán.

"Byla to rána, oba jsme vystartovali po míči. Snad budu brzy v pořádku a k dispozici trenérovi," řekl Casillas.

Real uhrál ve Valencii remízu 1:1 a zápas musel dohrát bez dvou vyloučených hráčů Di Maríi a Coentraa. Díky výhře 2:0 z prvního utkání ovšem postoupil do semifinále španělského poháru.

VIDEO | Casillase zranil vlastní spoluhráč

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud