31. ledna 2013 • 16:54

Senzační Varane! Zachránil gól, obral Fábregase a stal se hrdinou

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Real Madrid se učí jméno mladého stopera, ze kterého se brzy může vyklubat stěžejní pilíř týmu. Raphaël Varane odehrál v El Clásiku proti Barceloně životní utkání, v semifinále Španělského poháru zařídil brilantní hlavičkou vyrovnávací gól. V zápase předvedl také řadu skvělých obranných zákroků, jako například proti Cesku Fábregasovi.



Devatenáctiletý mladík se stal nejzmiňovanější postavou středečního El Clásika. Varane udivoval jistotou v defenzivě, navíc přidal vyrovnávací gól. V dresu Realu Madrid se trefil podruhé v životě, důležitější gól ve své začínající kariéře ještě nezaznamenal.

"Na pozici stopera už nemohl být lepší. Je mu devatenáct a odehrál perfektní zápas. Dal vyrovnávací gól, další odvrátil z brankové čáry. Takové představení mu v jeho vývoji nesmírně pomůže," chválil svého svěřence asistent trenéra Realu Aitor Karanka.

VIDEO: vyrovnávací gól Varaneho

Varane nejvíc zachránil Real v momentě, kdy se po chybě Carvalha dostal prakticky před odkrytou branku Xavi. Francouzský bek na brankové čáře zasáhl místo překonaného Lopéze.

Další skvělý moment předvedl v souboji s Ceskem Fábregasem. Španělský záložník upaloval sám na branku. Varane však bleskovým sprintem soupeře dohnal a skluzem mu vypíchl míč.

"Jsem štastný, co jsem předvedl. Povedlo se mi dát gól, to je sen. Pořát tomu nemohu uvěřit, odehrál jsem nejlepší zápas za Real Madrid," pravil šťastný střelec. A nový hrdina "Bílého baletu".

VIDEO: Takhle obral Varane o míč Fábregase

Fotbalisté Realu Madrid gratulují Raphaelu Varanemu (vpravo) k vyrovnávacímu gólu v El Clásiku
Fotbalisté Realu Madrid gratulují Raphaelu Varanemu (vpravo) k vyrovnávacímu gólu v El Clásiku

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud