3. února 2013 • 00:08

VIDEO: Ronaldův vlastňák složil v Grenadě Bílý balet na lopatky

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Realu Madrid ve španělské lize překvapivě podlehli na hřišti Granady 0:1 vlastním gólem Cristiana Ronalda. Granada se dočkala výhry nad jedním z nejslavnějších španělských klubů poprvé od roku 1972 a její hráči slavili tříbodový zisk bujaře, pomalu jako kdyby vyhráli celou ligu.



Portugalský kanonýr Cristiano Ronaldo poslal tentokrát míč do nesprávné branky ve 22. minutě, kdy ve snaze odvrátit centr z rohového kopu hlavičkoval na bližší tyči do vlastní sítě.

VIDEO: Podívejte se na vlastní gól Cristiana Ronalda

"Bílému baletu" už se nepovedlo na půdě šestnáctého týmu tabulky ani vyrovnat a může nabrat další ztrátu na vedoucí duo Barcelona, Atlético Madrid.

Barcelonu, která má před Realem náskok 15 bodů, čeká v neděli zápas ve Valencii. Atlético hraje doma s Betisem Sevilla a má šanci odskočit madridskému rivalovi na rozdíl sedmi bodů.

Španělská fotbalová liga - 22. kolo: Pamplona - Vigo 1:0 (55. Armenteros), Getafe - La Coruňa 3:1 (25. Castro, 81. Vázquez, 84. Colunga - 12. Pizzi z pen.), Espaňol Barcelona - Levante 3:2 (42. vlastní Iborra, 67. Stuani, 69. S. García - 47. R. García, 87. Martins), Granada - Real Madrid 1:0 (22. vlastní Ronaldo).

Cristiano Ronaldo se v dresu Realu zapsal opět mezi střelce, tentokrát ale nasměroval míč do vlastní branky
Cristiano Ronaldo se v dresu Realu zapsal opět mezi střelce, tentokrát ale nasměroval míč do vlastní branky

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud