17. února 2013 • 22:55

Ramos dal vítězný gól Realu, pak viděl za 30 sekund dvě žluté karty

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Obránce Realu Madrid Sergio Ramos je pořádný rychlík. Nevěříte? Stačí se podívat na nedělní bitvu „Bílého baletu“ s týmem Rayo Vallecano ve španělské lize. Tam stihl po dvanácti minutách hry zvýšit na 2:0 pro Real, jenže o chvíli později vyfasoval během třiceti sekund dvě žluté karty a pakoval se ze hřiště. I bez něj ale Mourinhův tým vede v poločase o zmíněné dvě branky.



Nejprve si obránce připsal kladné body za vstřelený gól, když si ideálně naběhl na trestný kop Němce Özila. Jenže radosti si na hřišti moc neužil.

VIDEO: Mrkněte se na gól Sergia Ramose do sítě Vallecana

Na konci 17. minuty vyfasoval za faul na půlce hřiště žlutou kartu. To by ještě nebylo tak zlé. Ale o třicet sekund později posílal soupeř míč do pokutového území a míč zasáhl obránce do ruky. Sergio Ramos se sice teatrálně chytil za obličej, ale arbitr vše viděl dobře. A obránce bez milosti vyloučil.

VIDEO: Podívejte se na vyloučení Sergia Ramose v zápase s Vallecanem

„Bílý balet“ už své dvoubrankové vedení ve druhém poločase udržel, v tabulce však zůstal třetí, na vedoucí Barcelonu ztrácí šestnáct bodů.

Manko má  i na Atlético Madrid, které zvítězilo na půdě Valladolidu 3:0 a poprvé od loňského listopadu naplno bodovalo na půdě soupeře.

Atlético, které čekalo na venkovní vítězství dlouhých osm soutěžních duelů, poslal do vedení v jedenácté minutě nejlepší týmový střelec Radamel Falcao svým dvacátým ligovým gólem v sezoně.

Osm minut po přestávce pojistil náskok hostů Diego Costa a v úplném závěru uzavřel skóre střídající Cristian Rodríguez.

Španělská fotbalová liga - 24. kolo:

Pamplona - Zaragoza 1:0
(4. Sola),

San Sebastian - Levante 1:1 (18. Vela z pen. - 29. Míchel z pen.),

Valencie - Mallorca 2:0 (60. R. Costa, 81. Soldado),

Valladolid - Atlético Madrid 0:3 (11. Falcao, 53. Diego Costa, 90. Rodríguez),

Real Madrid - Vallecano 2:0 (3. Morata, 12. Ramos).

Sergio Ramos si naběhl na trestný kop Özila a poslal hlavou Real Madrid do vedení v utkání španělské ligy proti týmu Rayo Vallecano. Pak se ale obránce nechal vyloučit.
Sergio Ramos si naběhl na trestný kop Özila a poslal hlavou Real Madrid do vedení v utkání španělské ligy proti týmu Rayo Vallecano. Pak se ale obránce nechal vyloučit.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud