19. února 2013 • 18:05

Messiho i Ronalda objímalo stejné dítě. První ho odháněl, druhý pohladil

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Když v sobotním zápase Barcelony v Granadě (2:1) vyběhlo na trávník malé dítě za Lionelem Messim, nikdo netušil, že stejný chlapec totéž vyvedl Cristianu Ronaldovi loni v květnu. Reakce největších hvězd světového fotbalu byly rozdílné - zatímco Messi objímajícího kluka spíš odstrkoval, Ronaldo ho pohladil a usmíval se na něj.



Být fotbalovou superstar přináší nepřeberné množství výhod. Sláva, peníze, obdiv, skvělá kariéra. Zbožňovaní hráči ale zažívají i odvrácenou stránku popularity, která už tolik příjemná není.

Ve Španělsku se na fotbale rozmohl zvláštní boom. Fanoušci při zápasech Barcelony pomalu soutěží v tom, kdo vtrhne na hřiště a obejme Messiho. Pokaždé proti "vetřelci" na hřišti musí zasahovat ochranka, argentinské modle to není dvakrát po chuti.

Naposledy přišel nejlepšího hráče planety pozdravit na trávník malý klučina při utkání Barcelony v Granadě. Fanoušek ho tiskl kolem pasu, Messi se úplně nesmál. Bezpečnostní služba kluka okamžitě odvedla.

Španělská televize přišla na opravdu pikantní náhodu. Stejný fanoušek totiž vyběhl ke Cristianovi Ronaldovi při loňském duelu Granady s Realem Madrid (Mardid vyhrál 2:1).

Reakce Ronalda vypadala úplně jinak. Portugalský útočník troufalého mladíka pohladil, chytl kolem ramen a v klidu počkal, až si pro něj přijde ochranka.

Opravdu tedy platí, že Ronaldo je arogantní primadona, zatímco Messi hodný chlapec se svatozáří?

Vpravo je malý fanoušek Granady, který na hřišti objímal Lionela Messiho i Cristiana RonaldaFoto Repro youtube.com

Malý fanoušek objímá Lionela Messiho, kterému se to příliš nelíbilo
Malý fanoušek objímá Lionela Messiho, kterému se to příliš nelíbilo

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud