27. února 2013 • 00:05

Casillas si užíval jako divák: Ronaldo byl famózní, ale vyhrál tým

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Tradiční kapitán Realu Madrid Iker Casillas sledoval popravu Barcelony na Nou Campu v odvetě Copa del Rey jen v roli diváka. Bílý balet vyhrál 3:1 a zkušený gólman si to vychutnával s plnou parádou. „Je to fantastické vítězství, které nás snad nastartuje. Cristiano byl fenomenální, ale k postupu nás dovedl tým. Bylo tam dalších deset hrdinů,“ jásal gólman v hodnocení pro madridský list AS.



Když se měl vyjádřit k tomu, zda čekal od Barcelony jiný výkon a větší odpor, odpověděl Casillas po svém.

„K Barce nebudu nic říkat, dívám se na své spoluhráče a ti byli skvělí. Jsem na ně moc hrdý. Vyčníval Ronaldo, ale měl kolem sebe dalších deset spoluhráčů,“ dodal. „Cristiano má můj obdiv, dokáže neskutečné věcí a je naším důležitým hráčem.“

Real Madrid byl v posledních týdnech většinou pod palbou kritiků. Teď by je mohl alespoň na chvíli umlčet.

„Doufám, že je to ten zlom, na který jsme čekali. Máme teď před sebou těžká utkání a chceme uspět. Jak v Lize mistrů, tak ve španělské lize,“ měl jasno gólman, kterého mezi tyčemi zastoupil tentokrát náhradník Diego López.

VIDEO: Ronaldo se postaral o vedoucí branku utkání


Barcelona 0-1 Real Madrid by goalsarena2012

„Tenhle večer bude oslavovat celý Madrid,“ prohlásil nadšeně před novináři. Oba rivalové se srazí znovu už v sobotu ve španělské lize. A Casillas chce srazit rivala na lopatky znovu.

„Byli bychom rádi, abychom po tom zápase ztráceli na Barcelonu třináct bodů. Tahle výhra nás povzbudí, uvidíme, co se stane,“ poznamenal gólman.

„Tahle výhra nám dodá sebevědomí i před cestou na Old Trafford,“ narážel na blížící se souboj s Manchesterem United v Lize mistrů.

Casillas také pochválil svého náhradníka Diega Lópeze. „Je to skvělý brankář a dal nám klid. Je to plus, že ho máme,“ jásal zkušený gólman Realu Madrid.

Barcelonu doma potupil její velký rival Real Madrid a barcelonský Lionel Messi to těžko nesl. Možná si po domácí prohře 1:3 a vyřazení z poháru i trochu poplakal.
Barcelonu doma potupil její velký rival Real Madrid a barcelonský Lionel Messi to těžko nesl. Možná si po domácí prohře 1:3 a vyřazení z poháru i trochu poplakal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud