4. srpna 2013 • 10:39

Ronaldo tlačí Real ke zdi. Aby zůstal, chce dvojnásobek platu Balea

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Portugalský hezounek Cristiano Ronaldo miluje peníze a nejspíš je mu jedno, kde bude hrát. Teď třeba tlačí ke zdi Real Madrid. Pokud Bílý balet koupí z Tottenhamu za rekordní částku Garetha Balea, nechal se slyšet, že v klubu podepíše novou smlouvu. Zbývá splnit maličkost, musí brát 320 000 liber týdně, tedy dvojnásobek sumy, kterou dostane Bale.



Když bude brát skoro deset milionů korun týdně, pak se Cristiano Ronaldo vyrovná i s tím, že jej Bale vymaže z kolonky nejdražší přestup historie. Pokud mu Real nabídne novou smlouvu, která mu zaručí tenhle balík, pak Portugalec podepíše nový, dlouhodobý kontrakt.

Tím by se stal nejlépe placeným fotbalistou na světě, což mu Real už dlouhou dobu slibuje. Hvězdný Ronaldo klidně bude dál hrát ve Španělsku a odolá vábení Manchesteru United i PSG. Jen chce brát dvojnásobek toho, co Bale, aby bylo jasné, kdo je v Bílém baletu jedničkou.

Ronaldo je ústřední postavou týmu. Za Real nastoupil do 167 zápasů a nastřílel v nich neuvěřitelných 175 gólů. I proto se rozhodl diktovat si podmínky nové smlouvy. Ta současná mu přitom platí ještě dva roky, ale CR7 už ostře jedná o novém kontraktu.

Heslem Přelez, přeskoč, nepodlez se Cristiano Ronaldo evidentně neřídí
Heslem Přelez, přeskoč, nepodlez se Cristiano Ronaldo evidentně neřídí

Teď si přitom vydělá „jen“ 160 000 liber týdně, tedy tolik, kolik by měl brát v Realu po přestupu Bale. Portugalec se nechal slyšet, že si zaslouží jednou tolik a to vzhledem k jeho výkonům a pohledu do statistik.

O osudu Balea se podle informací britských médií má rozhodnout v následujících 48 hodinách. V Miami nebo Phoenixu proběhne schůzka majitele Tottenhamu Joe Lewise, sportovního ředitele Spurs Daniela Levyho a prezidenta Realu Florentina Péreze.

Tottenham za svůj klenot požaduje astronomických 100 milionů liber a z této sumy nechce ani o píď slevit. Přesto už je klub údajně smířený s tím, že o Balea přijde.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud