6. srpna 2013 • 13:17

VIDEO: Z hvězdy se stal poskok. Ronaldovi rozkazoval malý kluk

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokud jde o malé děti, vyhoví téměř všem. Cristiano Ronaldo je během přípravných zápasů Realu v jednom kole, ale vůbec mu to nevadí. Před zahájením duelu s Evertonem se ochotně podepisoval malým klukům, kteří hvězdy Realu na trávník doprovázeli. Kam si chlapci určili, tam autogram dostali. Na dresy, kopačky, prakticky na cokoliv.



V zákulisí hoří debaty o tom, zda Ronaldo vydrží v Realu, nebo ho za rekordní sumu vykoupí Manchester United. Obletovaný Portugalec ale tohle neřeší. Na předsezonním kempu ve Spojených státech rozdává úsměvy, navíc na hřišti sází jeden gól za druhým.


Nemá problém ani s bezprostředním kontaktem s malými fotbalisty, kteří hráče doprovází na slavnostní nástup. Naposledy před startem zápasu s Evertonem vyhověl snad všem, kteří ho požádali o podpis.

Jeden z klučinů sebral odvahu a zatahal Ronalda za dres. "Sem se mi podepiš," ukázal jasným gestem směrem ke své kopačce.

Čekali byste odseknutí či zlostný pohled? To ani náhodou. Ronaldo si naopak od troufalého žadatele vzal fix a podepsal se přesně tam, kam mu kluk ukázal.

Před úvodním hvizdem ochotně rozdával autogramy i dalším dětem, které ho poté žádaly. Dokonce mu zůstala fixa v ruce ještě poté, co dokončil předzápasovou zdravici s hráči Evertonu.

Ronaldovi to navíc šlape i na trávníku. Ve zmiňované přípravě s Evertonem zvítězil Real 2:1, portugalský kanonýr si připsal gól a asistenci.

Portugalský kouzelník Cristiano Ronaldo čaroval v dresu Realu i v zámoří. V utkání s Evertonem (2:1) jeden gól dal a na druhý přihrál.
Portugalský kouzelník Cristiano Ronaldo čaroval v dresu Realu i v zámoří. V utkání s Evertonem (2:1) jeden gól dal a na druhý přihrál.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud