29. listopadu 2013 • 14:05

Prezident Realu se pohádal s Ramosem. Klidně tě prodám, řval

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ani po odchodu Josého Mourinha se vztahy v Realu Madrid neuklidnily. Válka zuří dál a pravděpodobně vyvrcholí odchodem Sergia Ramose z klubu. Jedna z největších ikon „bílého baletu“ se pohádala s prezidentem Florentinem Pérezem, který mu vzkázal, že nebude mít s jeho prodejem problém. Pokud prý někdo složí 65 milionů eur, klidně ho pošle i do konkurenční Barcelony.



Vše odstartoval Ramosův požadavek o vylepšení smlouvy. Zároveň pohrozil, že pokud mu nebude vyhověno, z klubu odejde. Pérez vydírání odmítl a rovnou odvětil, že jestli někdo zaplatí 65 milionů eur, může jít.

O hádce informuje španělské rádio Cadena Ser:

– „Když ti teda ty peníze přinesu, můžu pak odejít?“ zeptal se Ramos.
– „Kam budeš chtít,“ nenechal se rozhodit Pérez.
– „I když to bude Barcelona?“
– „Klidně.“

Sergio Ramos reagoval na zprávy španělského tisku fotografií, na které si podává ruku s Pérezem. Snímek umístil na facebook.Foto facebook.com

„Co vím, tak prezident má se všemi hráči dobré vztahy,“ snažil se trenér Carlo Ancelotti žehlit spor na dnešní tiskovce konferenci. Pouze ale vyvolal na tvářích přítomných novinářů úsměvy. Sergio Ramos zareagoval na zprávy španělského tisku tím, že na facebook umístil fotografii, na které si podává s Pérezem ruku.

Není však tajemstvím, že spory existují a datují se od ledna letošního roku. Vyvolala je situace kolem Ikera Casillase. Ještě za vlády kouče Josého Mourinha se Ramos postavil do čela opozice, která nesouhlasí s tím, aby dlouholetá jednička vysedávala na lavičce náhradníků. A protože se jeho pozice příliš nezměnila ani s příchodem Ancelottiho, rozhořčenost Ramosova táboru trvá.

Španělská média tvrdí, že stoper upadl v nemilost i kvůli špatné disciplíně. Ancelottimu vadilo zejména zbytečné vyloučení v posledním zápase Ligy mistrů s Galatasarayem Istanbul. Když odcházel ze hřiště, italský trenér mu vyčítal, že se nevrátil do svého prostoru včas.

„Řekl jsem mu, že není nutné, aby chodil do rizika a snažil se hrát ofsajd-systém v prostoru, který měl za sebou pokrýt. Nebezpečí je vždycky vzadu, ne vepředu,“ prohlásil po zápase Ancelotti. „Nemyslím si, že by obránci měli riskovat. Chci od nich jen to, aby za sebou pokryli prostor. Nic víc.“

VIDEO: Ancelotti vyčítá Ramosovi vyloučení

Ancelotti se ocitl nad dnešní tiskové konferenci pod palbou dotazů ze strany žurnalistů. Chtěli znát pozadí hádek i to, jak Real Madrid s Ramosem naloží. Odpovědi? Mírné, diplomatické a nekonfliktní.

„Celý svět ví, jak je Ramos pro Real důležitý. Je to jeden z nejlepších stoperů na světě. Má kvalitu i zkušenosti. Nerad bych o něj přišel. Ani za těch 65 milionů eur, jak se píše,“ řekl Ancelotti s tím, že zítra proti Realu Valladolid Ramose určitě postaví.

Jenže lednové přestupové okno se co nevidět otevře…Co se stane, až nějaký zájemce opravdu nabídne oněch 65 milionů?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud