23. prosince 2013 • 11:23

Touré a Agüero přemlouvají kamaráda Messiho, aby odešel z Barcelony

Autor: pj, spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nedají mu pokoj. Pořád jen poslouchá: nezůstávej v Barceloně, pojď k nám – do Manchesteru City! Yaya Touré a Sergio Agüero přemlouvají Lionela Messiho, velkého kamaráda, aby opustil Barcelonu co nejdřív. Poslechne je?



Senzační přestup Messiho na Etihad je snem všech fanoušků Manchesteru City i majitelů klubu. Takovým nejlepším vánočním dárkem. Výjimkou nejsou ani hráči.

„Pořád doufám, že může Barcelonu opustit a přestoupit do City,“ svěřil se Yaya Touré, který se s Messim skamarádil při svém angažmá v katalánském klubu.

„Měl by jít k nám, pak konečně budeme hrát spolu i v klubu. City by ho mělo koupit!“ doplnil nadšený Agüero, Messiho krajan a spoluhráč z národního týmu.

Není tajemstvím, že malý Argentinec se o Manchester City zajímá. Vyptává se jich, jak anglický klub funguje. Jak se stará o své hráče. Možná to porovnává se zkušenostmi z Barcelony.

„Chtěl toho vědět docela dost. O City spolu mluvíme často,“ prozradil Pablo Zabaleta, obránce „citizens“ a další argentinský reprezentant.

Ale zviklají Messiho kamarádi? Asi těžko.

Jeho odchod z Barcelony se stále přirovnává k čirému bláznovství. Fanoušci se sice děsí, co vyvolá hádka hvězdného útočníka s viceprezidentem klubu, nicméně Messiho otec je uklidňuje, že budoucnost syna je spojená s katalánským klubem.

Ale čistě hypoteticky. Kdyby přestupoval, pro žádného zájemce by nebyl vůbec levný. Mluví se o částce 100 milionů liber i víc. To je v přepočtu 3,3 miliardy korun.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud