16. ledna 2014 • 23:55

Takhle řádí GÉNIUS! Messi potupil Getafe sólem přes čtyři hráče

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Vrací se fotbalový virtuos! Lionel Messi naskočil do zápasového koloběhu snad ještě silnější, než byl před svým zraněním. V poháru proti Getafe vstřelil obě branky Barcelony, při druhé opět ukázal, proč je považován za jednoho z nejlepších fotbalistů historie. Dirigent španělského mistra prosvištěl mezi čtyřmi obránci a nechytatelně zakončil. 



MATCH OVERVIEW LEGACY
16. 1. • 22:00
Getafe CF
Getafe CF
0:2
ONLINE
16. ledna
22:00
FC Barcelona
FC Barcelona
Góly

Domácí:

Hosté: 44. Messi, 63. Messi

Sestavy

Domácí: Codina – Vigaray, Rafa, Ruano (36. López), Lago – Lacen, Míchel – Lafita, Rodríguez (65. Castro), Sarabia (61. León) – Colunga. Trenér: Luis García.

Hosté: Pinto – Alves, Puyol, Bartra, Adriano – Roberto, Song, Fábregas (70. Xavi) – Tello, Messi, Neymar (28. Sánchez). Trenér: Gerardo Martino.

Karty

Domácí: Ruano, Rodríguez, López

Rozhodčí

Jesús Gil – Ángel Nevado, Francisco Lamsfús

Stadion

Coliseum Alfonso Pérez, Madrid

Dva měsíce léčil zraněný stehenní sval. Od chvíle, co mu doktoři dali zelenou, řádí Lionel Messi na trávníku jako utržený ze řetězu. V pohárové odvetě proti Getafe odehrál celé utkání a zařídil obě branky Barcelony.

Poprvé Messi skóroval ve 44. minutě, když do branky doklepl přihrávku Tella. Druhý kousek předvedl o dvacet minut později. Šlo opravdu zase o něco MIMOŘÁDNÉHO.

Argentinský kouzelník se rozeběhl zhruba třicet metrů před brankou soupeře. Zbavil se jednoho hráče, nabral rychlost, prolétl skrz trojici obránců, oběhl brankáře a z úhlu poslal levačkou míč do sítě. Takové věci umí asi jen on, světová extratřída s poznávací značkou LM 10.

VIDEO: první branka Messiho po přihrávce Tella

VIDEO: Messiho nádherný druhý gól do sítě Getafe

Šestadvacetiletý ostrosřelec se proti Getafe nevyznamenal poprvé. Na začátku své hvězdné kariéry stejnému soupeři vstřelil v roce 2007 jeden ze svých nejkrásnějších gólů, když po vzoru Diega Maradony prošel celé hřiště.

VIDEO: Messiho slavné sólo proti Getafe

Messi má do fotbalu po lednovém návratu na trávník obrovskou chuť. V prvním pohárovém zápase s Getafe naskočil v 64. minutě a v závěru stihl dva góly. Nebezpečný byl i v lize proti Atlétiku, kde ale neskóroval.

V pohárové odvetě s Getafe to byl znovu on, kdo dvěma zásahy zařídil výhru katalánského obra. Barcelona po výsledcích 4:0 a 2:0 bez problémů postoupila do čtvrtfinále.

Trenérovi Martinovi může kazit radost jen fakt, že přišel o zraněného Neymara. Ten si v prvním poločase ošklivě poranil kotník a musel střídat.  

Lionel Messi v poháru proti Getafe zazářil dvěma góly
Lionel Messi v poháru proti Getafe zazářil dvěma góly

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud