18. dubna 2014 • 09:45

Sprinterská sóla zázračného Balea. Tohle je KOPIE gólu proti Barceloně

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci Realu sotva popadali dech. Nemohli uvěřit, jakým stylem Gareth Bale znemožnil obranu Barcelony. Úchvatné sprinterské sólo, kterým rozhodl o výhře Realu v El Clásiku, velšský rychlík nepředvedl poprvé. Letos v březnu dal v reprezentačním dresu proti Islandu možná ještě hezčí gól, jen z druhé strany hřiště.



MATCH OVERVIEW LEGACY
16. 4. • 21:30
FC Barcelona
FC Barcelona
1:2
ONLINE
16. dubna
21:30
Real Madrid
Real Madrid
Góly

Domácí: 69. Bartra

Hosté: 11. di María, 85. Bale

Sestavy

Domácí: Pinto – Dani Alves, Bartra (87. Alexis), Mascherano, Jordi Alba (46. Adriano Correia) – Xavi, Busquets, Iniesta – Fàbregas (61. Pedro), Messi, Neymar

Hosté: Casillas – Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão – Modrić, Xabi Alonso, di María (86. Illarramendi) – Isco (89. Casemiro), Benzema (90. Varane), Bale

Karty

Domácí: Neymar, Mascherano

Hosté: Isco, Pepe

Rozhodčí

Lahoz – Devis, Martinez

Stadion

Estadio de Mestalla (Valencia)

Když se Gareth Bale rozeběhne, připomíná to start nabušeného ferrari. Zažehne své "motory", vystartuje a už ho nikdo nechytí. Mladý stoper Barcelony Bartra asi ještě teď nechápe, jak mu mohla nejdražší letní posila Realu tak snadno pláchnout.

"Tohle je Garethova normální práce," hodnotil Baleovo počínání v El Clásiku trenér Tottenhamu Tim Sherwood, odkud Bale do Španělska zamířil. "Viděli jsme, co předváděl minulou sezonu. Měl 21 gólů a devět asistencí, v osmi zápasech vstřelil vítězný gól," připomněl jeho ohromující statistiky.

VIDEO: branka Garetha Balea v utkání s Barcelonou

VIDEO: branka Garetha Balea v zápase Walesu s Islandem

Baleův gól vypadá náramně jednoduše. Prostě si píchne míč okolo obránce a pak jen běží. Jenže vyvinout takovou rychlost, které dosahuje 23letý křídelník, dokáže mezi fotbalisty jen málokdo.

Podobný kousek, jakým ohromil při El Clásiku, už Bale předvedl letos jednou. V přátelském zápase Walesu s Islandem pečetil výhru 3:1 prakticky totožným, možná ještě hezčím způsobem.

Jediný rozdíl spočíval v tom, že v národním týmu si Bale pro únik vybral pravou stranu, zatímco v El Clásiku udeřil zleva.

V Realu si můžou mnout ruce. Už teď v klubu vidí, že se jim obří investice do černovlasého zabijáka evidentně vyplácí...

Gareth Bale se raduje z rozhodující branky proti Barceloně
Gareth Bale se raduje z rozhodující branky proti Barceloně

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud