19. května 2014 • 09:30

Tenhle gól mohl Barceloně vyhrát titul. Messimu ho neuznali špatně!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Fotbalisté Atlétika Madrid slaví po 18 letech zisk mistrovského titulu, který jim v rozhodujícím sobotním zápase zajistila remíza 1:1 s Barcelonou. Katalánský klub přitom ve druhé půli slavil gól na 2:1, který by titul strhnul na stranu Messiho a spol. Jenže sudí ho právě argentinskému útočníkovi neuznal kvůli ofsajdu - a z televizních záběrů vyplývá, že chybně.



MATCH OVERVIEW LEGACY
17. 5. • 18:00
FC Barcelona
FC Barcelona
1:1
ONLINE
17. května
18:00
Atlético Madrid
Atlético Madrid
Góly

Domácí: 33. A. Sánchez

Hosté: 49. Godín

Sestavy

Domácí: Pinto – Dani Alves, Piqué, Mascherano, Adriano – Fábregas (77. Xavi), Busquets (57. Song), Iniesta (C) – A. Sánchez, Messi, Pedro (62. Neymar).

Hosté: Courtois – Torres Juanfran, Miranda, Godín, Filipe – Turan (23. Raúl García), Gabi (C), Tiago, Koke – David Villa, D. Costa (16. Adrián, 72. J. Sosa).

Náhradníci

Domácí: Olazábal, Bartra, Xavi, Song, Alba, Neymar, Tello

Hosté: Aranzubia, Alderweireld, Suárez, García, Diego, Sosa, Adrián

Karty

Domácí: Piqué, Messi, Busquets, Song, Mascherano

Hosté: Godín, Tiago, Filipe, Raúl García

Rozhodčí

Mateu – Cebrián, Núnez

Stadion

Camp Nou (Barcelona)

Messi dostal od Barcelony jen den před duelem o titul přislíbenou novou smlouvu, která mu vynese skoro 550 milionů za rok. Jenže tahle obří částka mu v sobotu pěkně zhořkla. Barca sice od 33. minuty vedla, ale na začátku druhé půle srovnal Godín.

Domácí pak znovu poslal do vedení právě Messi , jenže rozhodčí mu gól neuznali kvůli ofsajdu. A po detailním prozkoumání televizního záznamu se ukázalo, že špatně...

V 64. minutě Alves poslal míč do vápna, kde o něj bojoval Fábregas. Balon nakonec doputoval k Messimu, který ho nekompromisně napálil do branky. Zvednutý praporek asistenta rozhodčího ale radost rychle stopnul... Neoprávněně.

VIDEO | Podívejte se na ofsajdovou situaci


Argentinec totiž sice byl za ofsajdovou hranicí, podle zpomalených záběrů se k němu ale míč dostal od obránce Atlétika Juanfran. Rozhodčí v té chvíli byli v hodně těžké pozici, rozklíčovat, kdo přesně Messimu "nahrával", se podařilo až televizní technice.

Pro argentinskou hvězdu to nicméně byl hodně smolný okamžik. V očích některých fanoušků v zápase o všechno prostě selhal. K tomu si připočtěme novou astronomickou smlouvu a na Messiho se snášel i pískot...

Lionel Messi dává gól brankáři Atlétika Courtoisovi, který ovšem nebyl uznán kvůli ofsajdu...
Lionel Messi dává gól brankáři Atlétika Courtoisovi, který ovšem nebyl uznán kvůli ofsajdu...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud