18. června 2014 • 16:59

To je sranda? Jsem v šoku! Xavi nesmí z Barcy odejít, tvrdí Dani Alves

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když se fotbalový svět dozvěděl o téměř jistém odchodu záložníka Xaviho z Barcelony do Kataru, byl překvapen. To, co pocítil po otázce reportéra obránce Katalánců a Brazílie Dani Alves, se ale dá nazvat šokem. „To si ze mě děláte srandu? To nemůže být pravda,“ zopakoval několikrát.



Ta zpráva byla hlavním hitem dne. Odchovanec a nyní již legendární záložník Barcelony Xavi z klubu na konci sezony odejde. Nejdříve tajemství omylem vyzradil kolega Fábregas, poté zase trenér katarského Al Arabi Petrescu potvrdil, že Xavi již s týmem podepsal předběžnou smlouvu.

Když to reportéři prozradili Dani Alvesovi po zápase jeho Brazílie, obránce strnul. „To kecáte. Tomu nechci věřit. Xavi je symbolem klubu. Pokud odejde on, může už skutečně odejít kdokoliv.“ říkal.

„V tuto chvíli jsem v šoku. Fakt tomu nerozumím. Xavi nemůže opustit Barcelonu,“ dodal viditelně zaskočený Alves. Ztráta spoluhráče a kamaráda ho bude asi hodně bolet.

Obránce se také rozpovídal o své vlastní budoucnosti v Barceloně. „Chci v klubu zůstat a doufám, že se tak stane. Teď jsem ale úplně rozhozený. Že jste si ze mě dělali srandu?“ vrátil se Alves k pro něj šokující zprávě.

Bohužel pro brazilského beka, reportéři si z něj srandu nedělali. Xavi je skutečně po dlouhých letech na odchodu ze své milované Barcelony. Nový trenér Luis Enrique už chce sázet na mladší koně.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud