25. července 2014 • 10:22

Barceloně se uleví. Potrestaný Suárez by mohl stihnout začátek ligy!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejdražší letní posila nejspíš nebude muset být "zaparkovaná v garáži" až do konce října. Luis Suárez by mohl v dresu Barcelony naskočit už do prvního ligového utkání! Arbitrážní soud pro sportovní záležitosti (CAS) podle serveru goal.com zmírní čtyřměsíční trest zákazu hraní za kousnutí do ramene Itala Chielliniho v zápase na MS v Brazílii.



Fotbalová Barcelona disponuje ve svém vedení zřejmě velmi zdatnými diplomaty. Klubu se možná podaří výrazně zmenšit trest své nejvýraznější nové tváře. Luis Suárez, který momentálně nesmí kvůli incidentu ze světového šampionátu překročit práh Nou Campu, si možná zahraje už v prvním kole španělské ligy na konci srpna!

Podle serveru goal.com arbitrážní soud pro sportovní záležitosti zmírní trest, který uruguayskému útočníkovi uložila UEFA. Zůstat by měl devítizápasový distanc pro reprezentační zápasy, naopak za klub by už Suárez od začátku nového ročníku hrát směl.

Dres Barcelony s devítkou a jménem Suárez. Opravdu skončí uruguayský ostrostřelec ve Španělsku? Dres Barcelony s devítkou a jménem Suárez. Opravdu skončí uruguayský ostrostřelec ve Španělsku?Foto Twitter

"Teď, když případ došel k CAS, je velmi pravděpodobné, že trest se zmírní," cituje goal.com svůj zdroj. "Zákaz hraní by platil jen pro reprezentaci Uruguaye, ale ne pro Barcelonu."

Pokud soud skutečně takhle rozhodne, 27letý ostrostřelec se v novém klubu představí už 24., případně 25. srpna na domácím hřišti proti Elche. Gólové řádění ve spolupráci s Lionelem Messim tak může začít už skoro za měsíc!

Suárez kvůli nepochopitelnému kousanci do ramene obrácne Chielliniho v zápase s Itálií nesmí momentálně s Barcelonou ani trénovat, katalánský klub ani nemohl uspořádat tradiční pompézní představení nové posily.

Nejlepší střelec loňské Premier League se za svůj incident v Brazílii omluvil, na pokutě od FIFA ještě zaplatil 82000 euro (víc jak 2,2 milionu korun).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud