21. srpna 2014 • 14:06

Poradí si i bez posil?! Barcelona už vytáhla tři hvězdy z béčka

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Příští rok budou mít zakázáno nakupovat posily. Jak na tento týden potvrzený trest od FIFA reaguje Barcelona? Už dopředu naznačila, že si bude umět poradit. Při přátelském zápasu s mexickým Leonem (6:0) poprvé na Nou Campu otestovala vedle osvědčených hvězd tři supertalenty ze svého béčka. A všichni ukázali, že jim může patřit budoucnost.



Munir El Haddadi

18 let, útočník

Španělského útočníka s marockými kořeny se pokoušeli získat už na začátku roku Arsenal, Paris St. Germain, či Bayern Mnichov. Neúspěšně. Barcelona ví, jaký talent El Haddadim má. V pondělí skóroval proti mexickému Leonu dokonce dvakrát a jako první si s ním přišel plácnout rukama Lionel Messi. El Haddadi se ukázal v příznivém světle už při dubnovém finále juniorské Ligy mistrů, ve kterém přispěl dvěma trefami k vítězství nad Benfikou Lisabon.

Sandro Ramírez

18 let, útočník

V minulé sezoně se posunul do béčka, teď už osmnáctiletý Ramírez nakouknul do áčka. A hned úspěšně. Také on se střelecky prosadil při svém prvním zápase na Nou Campu. Odehrál druhý poločas a vstřelil poslední ze šesti gólů, kterými katalánský klub zasypal soupeře.

Muniru El Haddadimu gratuluje ke gólu Lionel Messi
Muniru El Haddadimu gratuluje ke gólu Lionel Messi

Sergi Samper

19 let, záložník

Do Barcelony přišel defenzivní záložník už jako šestiletý. V květnu 2013 pak hráč, který nastupuje ve všech španělských mládežnických reprezentacích, podepsal čtyřletou smlouvu. Sandru Ramírezovi přihrával na Nou Campu při pondělním utkání na jeho gól.

VIDEO | Sestřih utkání Barcelona - Leon, ve kterém zářily budoucí hvězdy


Los debutantes en el Gamper del Barça B by fcbarcelona 

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud