10. listopadu 2014 • 21:20

Piqué v nemilosti! Barca měla vystřídáno, kouč ho poslal rozcvičovat

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velmi nepříjemné dny prožívá v Barceloně obránce Gerard Piqué. Zatímco dříve platil za nepostradatelnou oporu týmu, v aktuální sezoně častěji vysedává na lavičce a vyzkoušel si dokonce i sedačku na tribuně. V sobotu se stal navíc obětí absurdní situace. Přestože měl katalánský klub vystřídané všechny tři hráče, Piqué se na povel naštvaného trenéra Enriquého musel potupně rozcvičovat.



Fanouškům Barcelony se výkony Piquého příliš nezdály už od začátku sezony, největší problémy ale odstartovaly ve slavném El Clásicu. Právě vytáhlý obránce zavinil neohrabaným zákrokem penaltu a celkově proti rychlým hráčům Realu Madrid vůbec nestíhal.

Trenéra Enriquého pak pořádně dopálil během utkání katalánského Superpoháru, když si hrál na lavičce s mobilním telefonem. Za trest strávil další zápas na tribuně, od té doby vysedává pouze na lavičce.

VIDEO | Piqué se musel jít rozcvičovat, i když už nastoupit nemohl

Ve víkendovém utkání na půdě Almeríe si vypil pomyslný kalich hořkosti do dna. Barcelona totiž v zápase s outsiderem nečekaně prohrávala, kouč Enriqué tak musel reagovat a třetí střídání provedl již v 66. minutě. Piqué věděl, že se na hřiště už nedostane a šel si sednout na lavičku.

To se ovšem nelíbilo rozezlenému Enriquému, jenž poslal Piquého rozcvičovat. I on přitom musel dobře vědět, že střídat už nemůže. Vypadá to, že si se svým svěřencem spíše vyřizoval osobní účty.

Barcelona sice utkání nakonec otočila a zvítězila 2:1, vztahy uvnitř týmu ale evidentně ideální nejsou. To se ostatně ve Španělsku řeší již delší dobu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud