12. listopadu 2014 • 09:55

Ronaldo prý nazval Messiho zku***synem! To je lež, zlobí se hvězda

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

S velmi vážným obviněním přišel ve své knize „MESSI“ známý španělský novinář Guillem Balague. A pustil se rovnou do hvězdy Realu Madrid Cristiana Ronalda. Podle Balaguea nazývá Portugalec svého největšího rivala Lionela Messiho zku***synem. Ronaldo se ovšem proti tomuto narčení ohradil a chystá právní kroky.



„Několik hráčů Realu Madrid mi potvrdilo, že Ronaldo neřekne Messimu jinak než zku***syn,“ píše Balague ve své knize. „Ronaldo tak chce před svými spoluhráči ukázat, že se Messiho nebojí,“ dodává novinář.

Reakce portugalské hvězdy na sebe nenechala dlouho čekat. „Noviny píší, že jsem měl údajně urážet Lionela Messiho. To je absolutní lež a už jsem řekl svému právníkovi, aby podnikl kroky proti odpovědným osobám,“ napsal Ronaldo na svém Facebooku.

„Mám respekt pro všechny mé profesionální kolegy a Messi není v žádném případě výjimkou,“ dodal útočník Realu Madrid.

Že Ronaldo nelže, potvrzují i jeho dřívější prohlášení ohledně vzájemné rivality s Messim. „Už se to stalo součástí mého života. S Messim nechodím na kafe stejně jako s ostatními hráči soupeře. Každopádně ho velmi respektuji,“ přiznal Portugalec.

Aktuální obvinění tak vypadá spíše jako kalkuk a reklama pro Balagueho knihu. Španělský novinář bude muset svá tvrzení dokázat, jinak může čekat nepříjemnou odezvu od Ronaldových právníků.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud