21. listopadu 2014 • 21:50

Velká rošáda v United? Na Balea má vydělat odchod Di Maríi

Autor: jaj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Letní přestupové období je ještě vzdálené, ale v zákulisí už se rojí spekulace o velké fotbalové rošádě. Gareth Bale, který loni zamířil za astromickou sumu z Tottenhamu do Realu, se možná přestěhuje zpět do Anglie. O služby Velšana má dlouhodobý zájem Manchester United. Na závratnou cifru, kterou by ale za Balea musel zaplatit, si potřebuje nejdřív vydělat. Slušnou část by do kasy Angličanů mohl nasypat odchod Ángela di Maríi, na kterého si brousí zuby šejkové z PSG.



United plánovali získat Balea už v roce 2013. Borec z Tottenhamu ale upřednostnil nabídku Realu navzdory tomu, že na Old Trafford by si vydělal více peněz.

V minulé sezoně patřil vedle Cristiana Ronalda k největším tahounům bílého baletu v cestě za vítězstvím v Lize mistrů. Ve finále dokonce vstřelil rozhodující branku. Momentálně ale příliš nezáří, fanoušci Realu by dokonce na jeho místě raději viděli mladého Isca.

Na Old Trafford by naopak vítali nejlepšího velšského fotbalistu současnosti s otevřenou náručí. Už dlouho touží po hráči, který Premier League dobře zná. Ale kde vzít tolik peněz? Baleův příchod by podle serveru Transfermarkt.com vyždímal kasu United přibližně o 80 milionů euro.

Podle britského deníku Daily Express by z týmu Rudých ďáblů mohla překvapivě odejít letní posila Ángel di María. Jeho cena se odhaduje na 65 milionů euro. Kouč United Van Gaal údajně není spokojen s tím, že argentinský reprezentant hraje příliš sobecky. Navíc je často sužován zraněními.

Samotný Di María by se přestupu do PSG zřejmě nebránil. V minulosti totiž vyjádřil touhu, že by si jednou rád zahrál v hlavním městě Francie. „Vím, že jsem ještě mladý, ale jednoho dne snad do Paříže půjdu,“ řekl Di María.

Ostatně kdyby mělo PSG dostatečné prostředky, už by Argentinec jejich dres nejspíše oblékal...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud