3. ledna 2015 • 21:32

Barca slaví. Hvězdný Messi prý oznámil, že nikam nepřestoupí

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po oslavách Nového roku můžou fanoušci Barcelony po pár dnech bouchat znovu šampaňské. Největší hvězda týmu z Nou Campu, Argentinec Lionel Messi, podle listu Mundo Deportivo oznámil, že odolá nabídkám z ciziny a chce hrát i v budoucnu za Barcu.



Po Messim mlsně pokukovala Chelsea, nebo třeba miliony nabitý francouzský PSG. Ale všechno je marné. Zvěsti o možném odchodu ze Španělska posílá zpráva listu Mundo Deportivo k ledu. O tom, jak důležitý vzkaz hlásá list fanouškům, dokumentuje fakt, že jej Mundo Deportivo umístilo na titulní stranu. „Leo splní závazky, které k barcelonskému klubu má,“ tvrdí list.

Chelsea dělala pro přesun Messiho všechno možné, stovky milionů a královskou nabídku chystal i PSG. Jenže všechno je marné. „Blues“ nepomohly ani konzultace vedení s Cescem Fábregasem, jenž v Barceloně také hrál, a jeho partnerkou. Ti měli pomoci radou, co by hvězdu z Argentiny přivábilo do Premier League. Všechno bylo zatím marné.

Lionel Messi si háže s míčem po jednom z gólů do sítě Espanyolu
Lionel Messi si háže s míčem po jednom z gólů do sítě Espanyolu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud