8. ledna 2015 • 23:49

Messi se vrátil gólem. Barcelona v poháru rozdrtila Elche 5:0

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Návrat do základní sestavy s plnou parádou. Lionel Messi se i přes probírané neshody s trenérem Luisem Enriquem objevil na hřišti od první minuty a pomohl proměněnou penaltou k hladké výhře Barcelony nad Elche. Hlavní hvězdou zápasu se ale stal dvougólový Brazilec Neymar. Další dvě trefy přidali Luis Suárez a Jordi Alba. Odveta tak bude jen formalitou, Barcelona má postup do čtvrtfinále španělského poháru v podstatě zajištěný.



Zápas Barcelona - Elche jsme sledovali ONLINE

MATCH OVERVIEW LEGACY

Domácí Barcelona byla od začátku zápasu lepším týmem, dlouho ovšem narážela na pevnou defenzivu Elche. Tu otevřel až po 35 minutách Neymar, který zakončoval do prázdné branky po výborné přihrávce Luise Suáreze.

Poté začal pořádný kolotoč. Hned o pět minut později zasadil hostům druhý úder Suárez a ke konci poločasu se ještě trefil Lionel Messi, když proměnil penaltu po faulu na Neymara. Stejně to vypadalo i v druhém dějství.

VIDEO | Sestřih zápasu Barcelona - Elche

Barcelona kontrolovala hru a její vedení navýšil po pěkné kombinaci obránce Jordi Alba. Poslední gól večera vstřelil největší hrdina Barcelony Neymar, když se z dálky parádně trefil pod břevno bezmocného brankáře.

Barcelona má po jasné výhře 5:0 před odvetou vynikající pozici. Postup do čtvrtfinále se zdá být formalitou.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud