15. ledna 2015 • 12:00

VIDEO: Vykázaný Moyes pobavil. Chipsy si nabídl, oříšky už odmítl

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý kouč Manchesteru United David Moyes sice ve Španělsku výsledkově nezáří, ale rozhodně prožívá příjemnější období, než v Anglii. Jeho San Sebastian je dvanáctý v lize a a fanoušci ho mají rádi. Aspoň podle reakcí při osmifinálovém duelu španělského poháru s Villarrealem.



Do konce zápasu chybělo deset minut a San Sebastian byl za stavu 2:2 na pokraji vyřazení (první duel prohrál venku 0:1), když se Moyes neudržel a po jedné ofsajdové situaci gestem ukázal rozhodčímu, že by si měl pořídit brýle. Za to byl vykázán na tribunu.

Jednapadesátiletý trenér se vůbec nehádal, aby nezdržoval hru, a jako mladík překonal dva ploty a usedl mezi fanoušky. Když mu pak jedna dívka nabídla chipsy, nezaváhal, zalovil v pytlíku a s úsměvem jich pár pojedl. Sáček oříšků, které mu pohotově přistrčila další malá fanynka, už ovšem odmítl…

Jeho milé gesto teď nicméně koluje po internetu a jeho popularita mezi fanoušky opět o kousek povyrostla. I když ty Manchesteru by si nezískal, ani kdyby těch pytlíků brambůrků spořádal stovky...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud