29. ledna 2015 • 11:55

Divočina na Atlétiku! Po sudím hodil kopačku, přesto ho nevyloučili

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takhle vypadá horkokrevný zápas. Vyloučení při odchodu do šaten, penalty, ale i kopačka mrštěná po asistentovi rozhodčího! To vše se událo ve vyhecovaném utkání fotbalistů Atlética Madrid s Barcelonou o semifinále španělského poháru, kam po výhře 3:2 (první zápas 1:0) postoupili Katalánci, přestože už v první minutě Fernando Torres smazal jejich jednogólový náskok z úvodního duelu.



MATCH OVERVIEW LEGACY
28. 1. • 21:00
Atlético Madrid
Atlético Madrid
2:3
ONLINE
28. ledna
21:00
FC Barcelona
FC Barcelona
Góly

Domácí: 1. Torres, 29. García

Hosté: 9. Neymar, 38. Miranda (vl.), 41. Neymar

Sestavy

Domácí: Oblak – Juanfran (58. Gámez), Miranda, Giménez, Siqueira – Gabi (C), M. Suárez – Griezmann (46. Níguez), Raúl García, Turan (63. Cani) – Torres.

Hosté: Ter Stegen – Alves, Piqué, Mascherano (62. Mathieu), Alba – Busquets – Rakitič (70. Rafinha), Iniesta – Messi, L. Suárez, Neymar (77. Pedro).

Karty

Domácí: García, Gabi, Gabi (č), Turan, Suárez, Siqueira, Giménez, Suárez (č)

Hosté: Maschrano, Messi, Alves

Rozhodčí

Gil Manzano – Rodríguez, Laso.

Stadion

Estadio Vicente Calderón, Madrid

Jasně, když Barcelona hraje v Madridu o semifinále poháru, nemůžete čekat žádnou selanku. Jenže i tohle bylo za hranou.

Nejprve byl kvůli poločasové přestávce při odchodu do kabin vyloučen Gabi z Atlétika za inzultaci sudího v tunelu. A krátce po pauze ho mohl následovat i jeho parťák Arda Turan. Když v souboji s Dani Alvesem přišel o kopačku, sebral ji a vzteky ji mrsknul po asistentovi sudího.

Cíl sice minul, bota proletěla nad hlavou pomezního, ale i tak bylo každému na stadionu Vicente Calderon jasné, co musí následovat. Jasná červená karta! Sudí Jesus Gil mu však ukázal jen žlutou. Přesto domácí dohrávali v devíti lidech. V závěru Suaréz kopnul Messiho a šel do sprch. Hráči domácích měli na rozhodčího pořádnou pifku.

VIDEO | Podívejte se na celý incident s kopačkou

 
Atletico Madrid - Barcelona Maçında Arda Turan... by kelesnuran

„Rovněž se však prý neměla pískat penalta po faulu Mascherana. Sudí chyboval na obě strany,“ řekl po utkání záložník Barcelony Sergio Busquets. „V prvním poločase bylo jen velmi málo kontroly ve hře,“ dodal.

Přitom kouč Atlétika Diego Simeone své svěřence o poločase upozorňoval, že musí udržet nervy na uzdě. „Říkal jsem jim, aby neriskovali a koncentrovali se hlavně na to, abychom neinkasovali,“ přiznal Simeone. To se domácím nepodařilo, dál jdou Messi a spol. a v semifinále narazí na lepšího z dvouzápasu Getafe Villarreal (první zápas 0:1), kteří hrají odvetu dnes.

Fernando Torres otevřel skóre odvety čtvrtfinále Španělského poháru Atlétika proti Barceloně
Fernando Torres otevřel skóre odvety čtvrtfinále Španělského poháru Atlétika proti Barceloně

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud