13. února 2015 • 10:05

Slabost pro hvězdy? Šéf Realu prozřel, za Ronalda může dostat balík

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě před několika měsíci nemohla být v Realu Madrid lepší nálada. Neporazitelný stroj se ovšem v novém roce zadrhl a všechno stvrdila ostudná prohra 0:4 na půdě Atlétika Madrid. Po ní byl velice naštvaný i prezident klubu Florentino Pérez. Nervy mu pořádně pocuchala také hlavní hvězda týmu Cristiano Ronaldo.



Podle španělského deníku El Confidencial donutil bezkrevný výkon Cristiana Ronalda Péreze přemýšlet o jeho možném odchodu. Prezident „Bílého baletu“ je totiž mimo jiné úspěšný podnikatel a schopný ekonom.

Nadcházející léto je podle mnohých poslední příležitostí, kdy může Real na portugalské hvězdě ještě vydělat. Ronaldo sice nadále střílí góly, zároveň mu je už 30 let a má za sebou i zdravotní problémy.

„Pérez v těchto dnech otevřel oči,“ řekl španělskému deníku jeden z vysokých zaměstnanců Realu Madrid. Narážel tím především na prezidentovu slabost pro velké osobnosti a legendy.

Zinedine Zidane, Luís Figo, David Beckham či Brazilec Ronaldo. Ti všichni byli Pérezovými oblíbenci, kterých si hodně vážil. Zároveň ale Real z těchto hvězd nijak neprofitoval. Zidane ukončil kariéru, ostatní hráči odešli velmi lacino či úplně zdarma.

Ačkoliv je Ronaldo pro Real stále nepostradatelným hráčem, galaktická nabídka Manchesteru United, který by Ronalda rád přivedl zpět, by mohla vše změnit. V létě by mohl mít případný zájemce ojedinělou šanci.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud