22. února 2015 • 11:37

Ruply mu nervy! Barca prohrávala, Neymar tvrdě sundal dva soupeře

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na porážky nejsou zvyklí. A jen velmi neradi je přijímají. Hvězdní hráči Barcelony se přesto v sobotním duelu s Málagou (0:1) museli před svým soupeřem sklonit. Navíc na domácím stadionu. Nečekaný průběh zápasu, který hodně ovlivnila hrubka Daniho Alvese, nezvládl Brazilec Neymar. Útočník domácích mohl být rád, že po svém tvrdém ataku neviděl červenou kartu.



Barcelona šla přitom do zápasu s Málagou ve velké pohodě. Katalánský klub měl v zádech sérií výher a k tomu skvělou formu hvězd v čele s Lionelem Messim a Neymarem. Jenže ne všechno šlo podle plánu.

Už v 7. minutě si vybral slabší chvilku obránce Dani Alves. Brazilský bek chtěl dát z prvního doteku malou domů brankáři, místo toho ale namazal hostujícímu útočníkovi Juanmimu. Ten si věděl rady a poslal outsidera do vedení.

VIDEO | Velká chyba Daniho Alvese před gólem Málagy

V tu chvíli ještě nebylo potřeba panikařit. Barcelona už zvládla i těžší zkoušky. Jenže Málaga se ukázala jako velice silný protivník. Nejenže domácí nepouštěla do velkých šancí, ale ještě sama dokázala hrozit.

Čas plynul. Pro Barcelonu pochopitelně hodně rychle. Tři minuty před koncem to Neymar nezvládl. Svou frustraci si vylil hned na dvou hráčích Málagy jen pár vteřin po sobě.

Nejdříve zajel do soupeře nešetrně šlapákem, následně jiného protihráče tvrdě sejmul skluzem. Na opakovaných záběrech je patrné, že brazilská hvězda moc dobře věděla, co dělá. Míč byl dost daleko.

VIDEO | Neymar zajel tvrdě do dvou protihráčů, viděl žlutou

Neymar musel být po svém ataku rád, že viděl pouze žlutou kartu. Barcelona dala nicméně prohrou šanci Realu Madrid. Ten může svému rivalovi odskočit v čele tabulky na rozdíl čtyř bodů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud