22. února 2015 • 17:00

Fanoušci Realu, pozor! Beckham chce Ronalda ulovit do Miami

Autor: med
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

David Beckham hodlá do svého nového týmu v Miami přivést opravdovou superhvězdu. Zlákat chce kanonýra Realu Madrid Cristiana Ronalda. Za tři roky až mu skončí v Madridu smlouva, by prý Ronaldo mohl svolit a odejít do zámořské MLS.



Pro Beckhamův chystaný tamní tým Miami Fusion FC by to byla posila jako hrom. Ronaldo by přilákal davy fanoušků a marketing klubu by byl jistě postaven na portugalském rychlíkovi.

Bývalý anglický reprezentant nepočítá s tím, že by CR7 přišel do týmu s takovou výkonností, jako si udržuje v současné době. Oslovit jej hodlá až po ukončení angažmá v Realu Madrid. Dosavadní smlouva končí Ronaldovi 30. června 2018, kdy mu bude už 33 let.

Ronaldo i Beckham mají podobné fotbalové kariéry. Oba se na výsluní dostali v dresu Manchesteru United, a oba pak zvolili odchod do Realu. Navíc jim vůbec není cizí svět reklamy a módy. Ronaldo by v USA mohl posunout jeho věhlas zase o kus dál.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud