2. dubna 2015 • 10:18

Nový fotbalový trik? Kapitán šplhal pod břevno, aby vymazal dlouhány

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že někteří fotbalisté nejsou úplní vědátoři? Známá pravda. Nicméně řada z nich si na hřišti dokáže počínat velmi chytře. A zábavně. Přesně jako kapitán týmu CD Cuartes ze čtvrté španělské ligy. Daniel Nadales při rohovém kopu bránil svou branku před vyšším soupeřem nezvyklým způsobem - po tyči vyšplhal až pod břevno.



Cuartes v té době prohrávali s Teruelem 3:1, případný inkasovaný gól nemohl na konečném výsledku nic změnit. Nicméně Daniel Nadales hodlal při rohovém kopu soupeři zabránit ve skórování všemi způsoby.

Došlo na velmi úsměvný moment, který se ve fotbale skoro vůbec nevidí. Nadales vyšplhal po tyči až k břevnu vlastní branky, kde byl připravený zabránit míči v cestě do sítě. "Bránili jsme se při rohu, hráči soupeře byli hodně vysocí," citují kapitána Cuartes španělská média. "Jediné, co mě napadlo, bylo vyskočit co nejvýš a chytit se tyče."

Hned po zápase si ale uvědomil, že mohl svému týmu způsobit malér. "Bylo to spontánní rozhodnutí, v zápase už to nikdy neudělám. Podíval jsem se do pravidel a teď už vím, že mě za to rozhodčí mohl potrestat," přiznal Nadales.

Spoluhráči mu ale rychle odpustili, v šatně spíš teď létají neustálé vtípky na kapitánovu adresu. "Ptali se mě, jestli jsem se nezbláznil," usmíval se při popisování reakcí na bláznivý moment.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud