6. dubna 2015 • 15:07

Nejšílenější červená? Hráč Celty hodil po Busquetsovi trs trávy!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Došla mu trpělivost. Vypěnil. Temperamentího záložníka Celty Vigo Fabiana Orellanu vytočilo, že Sergio Busquets z Barcelony ve vzájemném zápase za stavu 1:0 pro favorita zdržoval. Jeho reakce ale byla nečekaná. Orellana vzal kus trávy a po Busquetsovi ji hodil.



Hráči domácí Celty Vigo měli k naštvání důvod. Proti favorizované Barceloně hráli velmi dobře, dokonce si vytvořili více šancí. Jenže nedali a katalánský tým se dostal přesnou Mathieuho hlavičkou do vedení.

Orellana to ovšem trochu přehnal. Záložník, který dělal obraně Barcelony velké problémy, předvedl několik zlostných reakcí už v průběhu utkání. V 87. minutě pak vypěnil naplno.

Sergio Busquets zahrával přímý kop a dával si pořádně načas. Sudí ho sice upozornil, přesto to záložníkovi Barcelony trvalo. To nevydržel opodál stojící Orellana, ohnul se pro trs trávy a po soupeři ho hodil. Mířil přesně, Busquetse trefil do ramene.

Busquets předvedl sice trochu přehnanou reakci, když se v první chvíli chytil teatrálně za obličej, o červené kartě pro viníka Orellanu ale nemohlo být sporu. Chilan se ani nezlobil, ihned zamířil do šatny. Busquets si odnedl žlutou za zdržování.

Barcelona už v koncovce zápasu překvapení nedopustila a s trochou štěstí si došla pro důlěžité vítězství 1:0. Díky tomu si udržela v čele tabulky náskok 4 bodů před Realem Madrid.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud