27. dubna 2015 • 17:15

Vykoupí Real hrdinu Chicharita z United? Na verdikt má jen tři dny

Autor: jaf
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čas letí jak zběsilý. Své o tom jistě vědí i funkcionáři Realu Madrid, kteří nyní stojí před důležitým rozhodnutím. Koupit kometu posledních dní Javiera Hernándeze, nebo ne? Verdikt musí učinit během následujících tří dnů, během kterých má královský klub na mexického hráče předkupní právo. Po uplynutí této lhůty bude útočník hostující z Manchesteru United k mání pro další možné zájemce.



Jméno Javier Hernández je v posledních dnech mezi fanoušky Realu Madrid snad skloňovanější než   Cristiano Ronaldo . Minulý týden protlačil Bílý balet do semifinále Ligy mistrů, když jediným gólem ve čtvrtfinálové odvetě poslal do kolen nenáviděného městského rivala Atlético.

A zřetelně o sobě dal vědět i o víkendu, kdy dvěma góly pomohl k výhře Realu Madrid na půdě Celty Vigo 4:2. Přesvědčil tak madridského prezidenta Florentina Peréze dostatečně, aby mu nabídl trvalou smlouvu? To se dozvíme během následujících tří dnů.

Podle zdrojů internetového serveru „El Confidencial“ právě tolik času zbývá Realu, aby hostování hráče z Manchesteru United změnil v trvalý přestup. Stejný zdroj také přinesl informaci, že kluby se již dohodly na přestupní částce 20 milionů eur (asi 550 milionů korun) a nyní mají madridští čas do čtvrtka na definitivní rozhodnutí.

Hráč s přezdívkou Chicharito má smlouvu na Old Trafford do roku 2016, ale podle zpráv z Anglie o něj šéf lavičky Manchesteru United Louis van Gaal už nestojí.

Naopak pro Real se při zranění jejich hlavní útočné zbraně Karima Benzemy stal dynamický útočník z nepotřebného téměř nepostradatelným.

Kvůli jeho tvrdé práci a profesionalismu byl v pravou chvíli připraven týmu pomoci. Nyní je třeba využít jeho skvělé formy. Je to pro nás velice důležitý hráč,“ pochválil ho trenér Carlo Ancelotti.

Bude to stačit na víc než na angažmá pro zbytek sezony? Nechme se překvapit, hodiny už tikají…

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud