17. května 2015 • 22:50

FOTO+VIDEO: Barca slaví titul! Messi a spol. divoce tančili v šatně

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po roční pauza znovu září. Fotbalisté Barcelony si kolo před koncem soutěže zajistili mistrovský titul, s ligovým pohárem pro krále Španělska křepčí už potřiadvacáté v historii. Lionel Messi a další hvězdy rozjely oslavný karneval krátce poté, co se jim podařilo vyhrát 1:0 na hřišti Atlétika Madrid, loňského mistra. Podívejte se na obrázky ze šatny i na bezprostřední chvíle poté, co slavný tým dobyl svou první letošní velkou trofej.



Barcelona od začátku roku absolutně dominuje. Strhující show předvádí trojice Messi , Neymar , Suárez , katalánský klub zůstává ve hře na všech frontách. Tu první, domácí ligovou scénu, si zajistil už v neděli po výhře 1:0 na Atlétiku Madrid.

Ihned poté, jak  zazněl závěrečný hvizd sudího, hostující hráči ve žlutém začali s oslavami. Mistrovský pohár sice dostanou asž po posledním kole, šaampaňské, oslavné tance a radostné obličeje ale nemohly chybět.

Barcelonu čekají v sezoně ještě tři zápasy. V lize proti La Coruně převezmou mistrovský pohár, poté se porvou o zbylé dvě trofeje ve finále Španělského poháru proti Bilbau a ve finále Ligy mistrů s Juventusem. Podívejte se, jak vypadaly oslavy barcelonských hvězd.

Je to tam! Śtastný trenér Barcelony Luis Enrique se objímá s hráči po zisku španělského titulu
Je to tam! Śtastný trenér Barcelony Luis Enrique se objímá s hráči po zisku španělského titulu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud