21. května 2015 • 20:40

V béčku už NE! Ödegaard chce hrát jen v prvním týmu Realu

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je mu teprve šestnáct let, ale třetí španělská liga mu už je malá. Talentovaný Martin Ödegaard by chtěl od nové sezony hrát po boku Cristiana Ronalda a spol., se kterými zatím jen trénoval. Rád by se posunul z rezervy do prvního týmu Realu.



Martin Ödegaard přišel za velké pozornosti do Realu Madrid letos v lednu. Od té doby na sebe dokázal několikrát upozornit. A to pozitivně i negativně.

Trenéry určitě potěšila rychlá adaptace, zároveň museli mladičkou hvězdu trochu krotit. V médiích se dokonce objevily informace, že Ödegaard už nechce trénovat s rezervním týmem, ale pouze s áčkem Realu.

Přestože v závěru sezony bylo vše při starém, v novém ročníku by se mohl Ödegaard nadobro posunout. Podle madridského deníku AS už totiž nechce hrát „pouze“ ve třetí lize, ze které se Castille (rezerva Realu) nepodařilo postoupit.

Ödegaard by rád povýšil a stal se plnohodnotným členem prvního týmu. V něm by mohl nahradit Španěla Jesého. Ten v letošní sezoně po dlouhém zranění nijak neoslnil a Real by ho rád poslal na hostování.

Norský supertalent by mohl převzít Jesého místo. Nebyl by určitě pravidelným hráčem základní sestavy, ale šanci by dostával v lehčích zápasech, případně by byl připraven naskočit z lavičky.

Mladičký talent Martin Ödegaard by byl rád od nové sezony plnohodnotným členem prvního týmu Realu
Mladičký talent Martin Ödegaard by byl rád od nové sezony plnohodnotným členem prvního týmu Realu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud