24. května 2015 • 10:25

Skončí Ancelotti? V Realu ho chci i příští sezonu, přeje si Ronaldo

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sezonu skončili demolicí Getafe (7:3), jenže v Realu Madrid se ročník bez zisku jediné trofeje nehodnotí úspěšně. Přetřásá se jméno trenéra Carla Ancelottiho, který by měl přijít o místo. Italského stratéga se veřejně zastal Cristiano Ronaldo. "Skvělý trenér a úžasná osoba, napsal na Twitter nejlepší fotbalista světa loňské sezony.



Druhé místo v lize, vyřazení v semifinále Ligy mistrů, lednový konec ve Španělském poháru. Realu se sezona nevydařila podle představ, královský klub chce dopadnout příští ročník úplně jinak. Podle zpráv ze Španělska by to mělo být s jiným trenérem.

O osudu Carla Ancelottiho se rozhodne v nejbližších dnech, kdy vedení Realu možná oznámí změnu na střídačce. Mluví se o příchodu Rafaela Beníteze z Neapole, posunutí Zinedine Zidana k prvnímu týmu či angažování Jürgena Kloppa.

Hvězdná šatna týmu si ale změnu na trenérském postu nepřeje. Po výhře 7:3 se Ancelottiho veřejně zastal Cristiano Ronaldo . "Skvělý kouč a úžasná osobnost. Doufám, že spolu budeme pracovat i příští sezonu," napsal na Twitter autor hattricku v utkání.

Ancelotti v Realu nahradil José Mourinha v létě 2013. Uznávaný zkušený kouč dokázal srovnat kabinu, zjednal si obrovský respekt. První sezona navíc dopadla skvěle, s klubem završil unikátní La Décimu, tedy zisk deseti evropských titulů.

Ve svém druhém roce na madridské lavičce už ale výsledky nebyly tak oslnivé. Po skvělém podzimu přišel jarní útlum. V klíčové fázi sezony Real ztrácel a nakonec neslaví jedinou trofej.

Dostane Ancelotti možnost k nápravě, nebo trenérské místo v jednom z nejsledovanějších klubů světa zaujme někdo jiný?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud