30. května 2015 • 23:15

Messi předvedl úchvatné sólo a Barcelona slaví triumf v poháru

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lepší závěr sezony si nemohli přát ani ve snu. Fotbalisté Barcelony oslavují druhý titul během několika dnů. Po ligovém triumfu ve finále španělského poháru Copa del Rey jasně přehráli Athletic Bilbao 3:1. Úžasným gólem se blýskl Lionel Messi. Argentinec otevřel skóre zápasu sólem přes čtyři hráče soupeře, pak navíc přidal ještě jednu branku.



V Barceloně se dnes hrál zcela jednoznačný zápas. Poprvé sice skóroval Neymar , asistent rozhodčího ho ale o gól špatně odmávaným ofsajdem připravil. Skóre tak otevřel po nádherné individuální akci Lionel Messi . Argentinský útočník prošel přes celé hřiště, obešel několik obránců Bilbaa a poslal míč přesnou střelou k bližší tyči.

VIDEO | Messiho úžasné sólo proti Bilbau

Katalánci měli jednu šanci za druhou, několikrát však Athletico podržel skvělý brankář Herrerín. Po 36 minutách ale Rakitič poslal za obranu Suáreze a ten nabídl lehký gól pro Neymara.

Herrerín ještě dokázal proti Messimu nebo Suárezovi předvést další skvělé zákroky, v druhé půli přesto musel do sítě pro míč potřetí. Opět se prosadil Messi, když přeskočil po Alvesově centru tři obránce a přidal už 120. gól tria Messi - Neymar - Suárez v této sezoně.

Alespoň čestný úspěch mohli slavit také fanoušci Bilbaa, na konečných 1:3 snížil hlavou Iňaki Williams. Čtvrtý gól Barcelony mohl přidat Xavi, jenže z přímého kopu trefil tyč. Jen těsně mu tak unikl gól v posledním zápase na Nou Campu, v létě totiž po 24 letech ve službách Barcelony odejde do Kataru.

Barcelona - Bilbao 3:1 (2:0)
Branky: 20. a 74. Messi, 36. Neymar - 79. Williams.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud