1. července 2015 • 16:45

Ramos do United? Máma to vidí jinak: Zůstane v Realu, kde to miluje

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestupové spekulace ohledně Sergia Ramose nabírají nový směr. Zkušený obránce Realu Madrid měl mít podle informací řady médií zájem odejít do Manchesteru United. Ramosova matka Paqui to ale vidí jinak. Její syn na změnu působiště prý vůbec nemyslí.



Matka devětadvacetiletého španělského reprezentanta se s reportérem místní televize nejdříve vůbec nechtěla bavit a snažila se ve svém voze odjet pryč. „Nemohu vám nic říct, pospíchám,“ zkoušela odmítnout novináře. Nakonec ale svolila a rozpovídala se.

„Myslíte si, že Sergio zůstane v Realu Madrid?“ zněla otázka. „Jistě,“ okamžitě zareagovala Paqui. „A co Manchester?“ nadhodili jí v posledních týdnech nejvíce zmiňovaný klub s Ramosovým přestupem.

VIDEO: Ramosova matka hovoří s reportérem o svém synovi

„Ne, nemyslím si, že by tam mohl hrát. Miluje Španělsko,“ zakončila celý rozhovor a odjela pryč. Všem přestupovým spekulacím tak dala nový rozměr.

Web Eurosport.com se domnívá, že by Ramos mohl hrát podobnou hru intrik jako brazilský obránce Barcelony Dani Alves. Ten totiž nejdříve také trucoval a hodlal z katalánského klubu nejdříve odejít. Na konci uplynulé sezony ale po několika měsících nakonec podepsal velmi slušnou smlouvu ve stávajícím působišti.

Ramos působí v Realu už deset let. Když mu bylo devatenáct, tak ho madridský klub koupil za tehdy astronomických 27 milionů eur ze Sevilly. Během několika sezon se vypracoval mezi stěžejní hráče v klubu a patří i mezi zástupce kapitána Ikera Casillase.

S Realem vyhrál španělskou ligu, pohár, superpohár a v minulém roce i Ligu mistrů. Ramos také patřil ke zkušeným hráčům, kteří nesouhlasili s odchodem trenéra Carla Ancelottiho a přimlouvali se za něj u vedení.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud