30. července 2015 • 11:32

Ramosovi dali v Realu pásku i luxusní smlouvu. Platí mu déle než Ronaldovi

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Španělský obránce Sergio Ramos spojí budoucnost s Realem Madrid, do Manchesteru United nepřestoupí. Devětadvacetiletý fotbalista se dohodl na prodloužení smlouvy s Realem Madrid až do roku 2020. Podmínky dosavadního kontraktu platného do roku 2017 mu vedení "Bílého baletu" výrazně vylepšilo, podle listu Marca si Ramos vydělá devět milionů eur ročně (přes 243 milionů korun).



Ramos tak převezme kapitánskou pásku po brankáři Ikeru Casillasovi , jenž přestoupil do FC Porto. Mistr světa a dvojnásobný evropský šampion v Realu působí od roku 2005, kdy přišel ze Sevilly. S klubem získal třikrát španělský titul a loni vyhrál Ligu mistrů.

Devětadvacetiletý stoper je největší klubovou ikonou. Velký zájem o něj měl Manchester United, Ramos se ale nakonec rozhodl pro setrvání v Madridu. Klub ho přesvědčil i novým kontraktem, který má delší platnost než v příapdě Cristiana Ronalda . Portugalské hvězdě smlouva v Realu končí v červnu 2018.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud