31. července 2015 • 15:26

Opravdu opustíš Barcu? Fanynka potkala Pedra, pak zoufale plakala

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Takhle emotivní nejsou fanoušci všude na světě. Pro tuhle fanynku Barcelony je stále pravděpodobnější přestup útočníka Pedra z Barcelony hodně citlivou záležitostí. Dokládá to video, které zachycuje příznivkyni katalánského velkoklubu, když zastavila auto se svým fotbalovým idolem u výjezdu z klubové akademie La Masia.



Odchod devětadvacetiletého ofenzivního univerzála je na spadnutí. Podle informací ostrovního tisku se nyní dohadují jen podmínky transferu devětadvacetiletého hráče, který v Barceloně strávil posledních 11 sezon.

Podobné zprávy asi četla i mladá fanynka, která na něj čekala u bran tréninkového centra. Když ji zastavil kvůli podpisu zeptala se ho: „Je pravda, že přestoupíš?“ Pedrova odpověď ji nepotěšila. „Nevím,“ reagoval hráč  vyhýbavě. Poté se dala do pláče a slzy zadržela jen na chvíli kvůli společné fotografii.

Její naděje na Pedrovo setrvání závisí na tom, zda se podaří mezi oběma kluby zahladit rozpory. Zatímco United nabídli za Pedra 18 milionů liber, Barcelona požaduje o čtyři miliony víc. Pedro by navíc nestihl příští víkend začátek nové sezony Premier League, protože Barcelona ho chce udržet ještě do utkání o evropský Superpohár, který hostí 11. srpna Tbilisi.

Toto utkání by mělo být Pedrovo rozlučkou, jelikož kouč Luis Enrique ho chce využít na místo jednoho ze tří hvězdných útočníků Messiho , Neymara a Suáreze , kteří se kvůli reprezentačním povinnostem zapojili do přípravy později.

Pokud by zůstal, je pravděpodobné, že stejně jako v minulé sezoně, stráví právě kvůli velké konkurenci většinu sezony na lavičce mezi náhradníky.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud