1. listopadu 2015 • 22:27

Barcelona se omluvila za Neymara a spol. Dělali ostudu jako strašidla

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle bylo už za hranou. Barcelona se omluvila za nevhodné chování některých svých fotbalistů, kteří to po sobotním ligovém vítězství 2:0 na stadionu Getafe přehnali s oslavami Halloweenu.



Luiz Suárez, Neymar a další hráči katalánského velkoklubu se po zápase v kabině převlékli do strašidelných kostýmů. V nich se nejprve fotili a poté se vydali i na pouť útrobami stadionu. Největší pozdvižení hráči Barcelony způsobili, když narušili tiskovou konferenci domácího záložníka Víctora Rodrígueze, jenž je odchovancem Barcelony.

"V žádném případě jsme nechtěli urazit žádného člena týmu Getafe. Narušení tiskové konference Víctora Rodrígueze byl nešťastná a neúmyslná náhoda. Chceme se mu osobně omluvit a vyjádřit mu náš respekt," uvedli představitelé Barcelony na klubovém webu. "Tým si je vědom odpovědnosti, jež se pojí s tím, že jste hráčem Barcelony, takže se omlouváme všem, kteří mohli být uraženi, především hráčům Getafe a jeho fanouškům."

Hráči Barcelony v kostýmech na Halloween
Hráči Barcelony v kostýmech na Halloween

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud