3. prosince 2015 • 09:57

Fanoušci si utahují z Realu. Rival Piqué nad průšvihem brečel smíchy

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trapas, ale hlavně obrovský průšvih. To má na svědomí Real Madrid, který nasadil do zápasu španělského poháru záložníka Denise Čeryševa, jenž si ale ještě měl odpykat trest z minulé sezony. Madridskému velkoklubu tak nyní reálně hrozí konec v prestižní soutěži a nejen fanoušci si z něj pořádně utahují.



Real začal utkání na půdě Cádizu skvěle, už po pár minutách vedl. Trefil se mladý ruský reprezentant Denis Čeryšev. O několik minut později skandovali domácí fanoušci jeho jméno. Že by snad oslavovali soupeře? Ani náhodou.

Už během prvního poločasu se totiž rozšířila zpráva, že Čeryšev do utkání nesměl nastoupit. V minulé sezoně španělského poháru Copa del Rey totiž na hostování ve Villarrealu dostal v posledním utkání třetí žlutou a měl tedy stop pro další zápas. A tento zákaz se přenáší.

Jakmile to fanoušci Cádizu zjistili, začali na tribunách slavit. V zápase totiž podle předpokladů prohráli 1:3, jenže díky kauze se jim naskytla šance na postup. „Mistři, mistři,“ znělo stadionem.

„Čeryševe, milujeme tě,“ vyřvávali také fanoušci. A svou pozornost obrátili i k trenérovi Realu Rafaelu Benítezovi, který o všem neměl během prvního poločasu ani tušení. „Rafo, podívej se na Twitter,“ vysmívali se příznivci Cádizu.

VIDEO | „Čeryševe, milujeme tě,“ zpívali fanoušci Cádizu

K mnoha fanouškům se přidal i obránce Barcelony Gerard Piqué. Fotbalista, který rád velkého rivala provokuje, dal hned po odhalení neoprávněného Čeryševova startu na svůj Twitter řadu vysmívajících se smajlíků.

Pro Real Madrid každopádně celá situace není vůbec k smíchu, reálně mu hrozí vyřazení z celého letošního ročníku Copa de Rey. Cádiz se totiž rozhodl podat oficiální stížnost, což bylo podmínkou, aby se případem zabývala federace.

„O ničem jsme nevěděli, Villarreal ani federace nám nedaly vědět. Musíme počkat do pátku, kdy se o všem rozhodne,“ řekl chvíli po zápase ředitel Realu Emilio Butragueño.

„Zjistili jsme to o přestávce a stáhli ho, protože jsme chtěli udělat správnou věc. Nic jsme předem nevěděli, federace ani Villarreal nám nic neřekly,“ uvedl trenér madridského týmu Rafael Benítez.

Španělská federace každodápně zápas zřejmě zkontumuje ve prospěch domácích a Real ze soutěže diskvalifikuje (loni byla za stejnou chybu vyřazena Osasuna). To by byla pro fanoušky „Bílého baletu“ další obrovská rána, aktuální sezona totiž vypadá na pořádný propadák.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud