25. ledna 2016 • 19:35

Co je to s Ronaldem? Nedaří se mu a už napadl PĚT protihráčů

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

V loňském roce vládl Cristiano Ronaldo mezi střelci v Evropě a vysloužil si Zlatou kopačku. A i když má v letošní sezoně na kontě už 27 branek, jeho výkony nejsou pro Real tak prospěšné jako v minulých letech. Hvězda Realu se zdá být frustrovaná a svůj vztek si vybíjí na protihráčích. Během posledního půlroku jich stihl pět atakovat v soubojích bez míče.



Poslední výkony trojnásobného držitele Zlatého míče jsou jako na houpačce. V některých zápase září a soupeřovu síť rozvlní minimálně dvakrát. Ale v letošní sezoně ukazuje i druhou tvář, na kterou fanoušci „Bílého baletu“ nebyli zvyklí.

Už poněkolikáté se Portugalec v zápase neprosadil. Naposledy se tak stalo o víkendu proti Betisu, kde Real ztratil první body pod novým trenérem Zidanem. Ronaldo podobně jako v některých předchozích utkáních nebyl příliš vidět a rozhodně nenaplňoval pověst superhvězdy.

A nic na tom nezměnila ani výměna trenéra. I když Ronaldo vypadal pod Benítezem velmi nespokojený a mohl to být původ jeho výstřelků, další nespřesvědčivý výkon doplněný o blikanec předvedl reprezentant Portugalska i pod novým koučem.

Ronaldovu frustraci odnášejí protihráči

Klířčový hráč Realu se nedokáže vyrovnat s faktem, že nestřílí góly jak na běžícím páse a nedokáže udržet své nervy na uzdě. Už pětkrát v letošní sezoně to odnesl soupeř, kterého Ronaldo napadl mimo dění hry. Zatím nebyl ani v jednom případě vyloučen!

Zápas proti Las Palmas, Ronaldo nakopl záložníka Davida Simona

Záložník nováčka španělské La Ligy bránil portugalskou hvězdu velmi natěsno. To se Ronaldovi moc nelíbilo a svého strážce nevybíravě nakopl.

Zápas proti Seville, Ronaldo udeřil záložníka Krychowiaka do obličeje

Obdobný případ. Ronaldovi se nelíbilo, jak těsně ho hráč Sevilly brání a tak mu poslal výstavní facku.

Zápas proti Barceloně, Ronaldo loktem trefil Alvesovu hlavu

Ostuda, jinak se domácí výkon Bílého baletu proti rivalovi z Barcelony nazvat nedá. Prohra 0:4 byla moc i na Ronalda, který v souboji s levým obráncem Barcelony použil ostrý loket. S Alvesem to však pro Portugalce nebyla první roztržka.

Zápas proti Gijonu, Ronaldo nepřekousl tvrdý souboj a kopnul do záložníka Casese

Hvězda Realu dostala v tvrdé souboji pořádnou ránu na solar. Reakce Portugalce byla však příliš nepřiměřená, do soupeře ihned tvrdě kopl. „Byla to nehoda,“ komentoval Ronaldo incident po zápase.

Zápas proti Betisu Sevilla, Ronaldo sundal obránce Molinera

Poslední hřích ostrostřelce. V zápase proti Betisu se Realu příliš nedařilo. Ronaldo si ulevil na obránci Betisu, kterého poslal nekompromisně k zemi. „Bylo to ošklivé gesto, souboj bez balónu,“ komentovali incident hráči Betisu po zápase.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud