27. února 2016 • 23:02

Ronaldo naštval fanoušky Realu! Po prohře kritizoval spoluhráče

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle Cristiano Ronaldo nezvládl. Frustrovaný Portugalec se po prohře Realu 0:1 s Atlétikem Madrid pustil do svých spoluhráčů. Jeho kritika hodně rozlítila fanoušky madridského celku. Čím je hvězdný fotbalista tak naštval?



Real prožívá velmi nepříjemné období, na domácí půdě nestačil na konkurenční Atlético a titul se mu hodně vzdálil. Prsty v tom měl i Cristiano Ronaldo, který neproměnil dvě velké šance. Proto byla jeho pozápasová slova překvapivá.

„Kdyby byli moji spoluhráči na stejné úrovni jako já, možná bychom ligu vedli,“ vypálil po utkání Portugalec. Někde se sice objevilo, že Ronaldo mluvil pouze o úrovni fyzické kondice, přesto jeho kritika fanoušky Realu naštvala.

Ronaldo si nepomohl ani dalším vyjádřením. „Nechci své spoluhráče podceňovat, ale je těžké vyhrát, když tu nejsou nejlepší hráči. Rád hraju s Benzemou, Baleem, Marcelem, Pepem. Neříkám, že Kovačič, Vázquez nebo Jesé nejsou dobří, ale...“ odmlčel se.

To zvedlo už v tak naštvaném táboře fanoušků madridského klubu vlnu nevole. Do Ronalda se pustili dokonce i zarytí příznivci z twitterového účtu RMadridHome. „Vyhráváme jako tým, prohráváme jako tým. Pokud to Cristiano nechápeš, nepatříš do týmového sportu,“ sdělili Ronaldovi.

„Opravdu doufám, že se co nejdřív Ronaldo omluví. Jeho slova jsou neakceptovatelná,“ dodal zástupce účtu RMadridHome.

Podobných reakcí by se mezi fanoušky Realu našlo mnohem více. „Neuvěřitelná slova od Cristiana Ronalda. Tohle je lídr? To je hrozné vyjádření. Ronaldo tím pošpinil sám sebe a svou kariéru v Realu. Klub by ho měl potrestat,“ napsal madridský redaktor Lucas Navarrete.

Ronaldo tak k pohodě Realu Madrid nepřispěl. Právě naopak. V těžké chvíli pro jeho klub totiž spíše srazil sebevědomí svých spoluhráčů. A v neposlední řadě pořádně rozhněval fanoušky.

Nepovyšoval jsem se, hájí se

Hvězdný fotbalista každopádně na základě ostré reakce fanoušků poskytl pár hodin po zápase ještě jedno vyjádření madridskému deníku AS. „Nepovyšoval jsem se, neřekl jsem, že jsem lepší než ostatní,“ tvrdil Ronaldo.

„Mluvil jsem o zraněných, tým ztratil Marcela, Balea, Benzemu, Pepeho... Nikdy bych neútočil na své spoluhráče, respektuji je,“ snažil se Portugalec zmírnit negativní lavinu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud