23. března 2016 • 21:00

Ronaldo se nezdá! Staral se o Neymara, pomáhal mu víc než Messi

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Arogantní frajer? Ale kdeže. Cristiano Ronaldo ukázal svou lidskou tvář. Na předávání Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu za rok 2015 se ujal hráče Barcelony Neymara a pomohl mu s překladem. „Ronaldo byl velmi laskavý a Neymarovi se věnoval s péčí,“ prohlásila moderátorka slavného galavečera Kate Abdo.



Přestože měl Neymar po boku i svého oblíbeného spoluhráče z Barcelony Lionela Messiho, byla to hvězda Realu, kdo se ho při jeho premiéře na slavném vyhlášení ujala.

„Před hlavním vyhlášením si děláme s fotbalisty malou zkoušku. Neymar i Ronaldo mluví portugalsky. Cristiano mu ukazoval, kde má stát a všechny pokyny v angličtině mu překládal,“ prozradila krásná moderátorka.

Kanonýr Realu zažil vyhlášení Zlatého míče už několikrát, své zkušenosti se tak rivalovi nezdráhal předat. „Cristiano ukázal tvář, kterou byste od něj možná nečekali,“ rozplývala se Abdo.

Právě Neymar je považován za nástupce megahvězd Messiho a Ronalda, kteří vládnou nejslavnější individuální fotbalové trofeji pevnou rukou už osm let. Brazilec září v dresu Barcelony, v probíhající sezoně vstřelil už 27 branek a právě společně s Messim a dalším parťákem Luisem Suárezem táhne katalánský klub k několika trofejím.

Zajímavostí je, že Neymar by Cristiana Ronalda mohl nahradit i v Realu Madrid. Velkým fanouškem Brazilcova fotbalového umění je prezident klubu z Madridu Florentino Pérez, který, když si něco umane, se dost často nezastaví. Samotný Neymar však možnost přestupu do Realu zatím vyvrátil

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud