5. dubna 2016 • 09:50

Odhalení sporů Ronalda s Benítezem: Odmítl úkoly, poslal své góly

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rafael Benítez vydržel na lavičce Realu Madridu pouze půl roku. Zlá byla především situace v kabině, kde trenér nedokázal zkrotit největší hvězdy. Hodně se toho napsalo o sporech španělského kouče s Cristianem Ronaldem. Teď vyplouvají na povrch další pikantní detaily, se kterými přišel nejčtenější španělský deník El País.



Benítez usedl na lavičku Realu Madrid loni v červnu. Nastoupil ve velmi nevděčné pozici. Většina hráčů totiž nesouhlasila s odchodem oblíbeného Carla Ancelottiho. Proti novému trenérovi šly od úvodních minut klíčové hvězdy, včetně té největší.

Nejprodávanější španělský list El País zveřejnil obsah jednoho z prvních setkání Ronalda s Benítezem poté, co nastoupil do funkce v Realu. Španělský kouč prý poslal jednoho ze svých asistentů, aby Ronaldovi předal USB s materiály různých fotbalových situací, které by si měl doma prostudovat.

Ronaldo reagoval osobitým způsobem. Nejlepší kanonýr Realu trenérovi měl vzkázat, že tohle nepotřebuje a na oplátku mu nabídl, že mu pošle sestřih svých gólů.

Vztah hlavních postav v týmu tímhle šel už od začátku špatnou cestou. Oba to sice dlouho rezolutně popírali, vzájemná nevraživost ale postupně narůstala. Napjaté prostředí v šatně Realu vyvrcholilo Benítezovým odvoláním, v lednu ho vystřídal legendární Zinedine Zidane .

Real se od té doby pozvolna rozjíždí, o víkendu si připsal cenný skalp Barcelony na katalánském hřišti. V lize na Barcelonu ztrácí sedm bodů, v Lize mistrů prošel už do čtvrtfinále.

"Bílý balet" se může spolehnout i na umění své nejzářivější persony. 31letý Ronaldo v této sezoně odehrál 43 zápasů, zaznamenal 43 branek a k tomu 13 asistencí. Podle britského Daily Mail mu statistici napočítali neuvěřitelných 121 střel na bránu.

Ronaldo sice má pověst arogantního muže, nicméně dechberoucí statistiky mluví za něj. V této sezoně navíc neskončil, s Realem může snít o Lize mistrů, bude se také snažit znepříjemnit situaci v lize Barceloně, kde to kvůli značné ztrátě bude velmi složité.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud