22. srpna 2016 • 12:20

Divoký úvod Suáreze v lize: Laciný pád, krásné tři góly a hloupá žlutá

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
  • Luis Suárez proti Betisu Sevilla řádil jako utržený od vozuLuis Suárez proti Betisu Sevilla řádil jako utržený od vozuFOTO: Reuters

    Jak skončil, tak i začal. Útočník Barcelony Luis Suárez na začátku nové sezony potvrzuje velkou formu, kterou si přenesl ze závěru minulého ročníku. V prvním ligovém zápase nastřílel Betisu (6:2) hattrick. Kromě krásných branek se však „vyznamenal“ simulováním, když se snažil vykoledovat penaltu a také zbytečným faulem a vztekáním, po kterém viděl žlutou kartu. Na všechny Suárezovy momenty ze sobotního utkání se podívejte v článku.

  • Na úvod laciné simulování

    Barcelona - Betis: Messi našel Suáreze, ten ve vápně spadl. Penalta se nepískala
    Video se připravuje ...

    Vstup do zápasu neměl Suárez zrovna ideální. Ve 27. minutě se prezentoval laciným pádem v pokutovém území při souboji se soupeřovým obráncem. Jakmile jej barcelonský útočník ucítil za zády, teatrálně se skácel k zemi a snažil se vykoledovat po sudím nařízení penalty. Zkušený arbitr Alberto Undiano Mallenco se však nenechal nachytat.

  • První gól – chytrá střela k tyči

    Barcelona - Betis: A je to 3:1! Roberto našel Suáreze, ten trefil přesně k tyči
    Video se připravuje ...

    Na první branku čekal uruguayský útočník do 42. minuty. Na počátku celé akce byl Lionel Messi, který našel Sergiho Roberta, ten si všiml Suárezova náběhu v pokutovém území a zkušený kanonýr umístěnou střelou nachytal brankáře Adána.

  • Messi - Turan a Suárezův gól

    Barcelona - Betis: Spolupráce hvězd. Messi po skvělém brejku připravil gól pro Suáreze
    Video se připravuje ...

    Do druhého poločasu vstoupil Suárez v podobném duchu, jako ukončil ten první. Uběhlo jen pár minut a po krásné souhře Lionela Messiho s Ardou Turanem podruhé v utkání překonal brankáře Adána.

  • Faul vztekání = žlutá karta

    Barcelona - Betis: Tohle přehnal! Suárez se vztekal, dostal žlutou
    Video se připravuje ...

    Bývalý útočník Ajaxu či Liverpoolu už několikrát ukázal, že mu umí prasknout nervy. Něco podobného se stalo i v sobotu. V 62. minutě zbytečně podrazil v pokutovém území Betisu obránce Pezzellu a když sudí zapískal, začal se vztekat. Za odměnu si vysloužil žlutou kartu.

  • Výstavní přímý kop

    Barcelona - Betis: Suárez má hattrick! Třetí gól přidal nádherně z přímého kopu
    Video se připravuje ...

    Nakonec však Suárez předvedl barcelonským fanouškům opět svoje mistrné umění. V 82. minutě se postavil k přímému kopu a nekompromisní střelou k tyči zvýšil na 6:1. Brankář Betisu Adán neměl šanci zasáhnout.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud