12. září 2016 • 16:59

PĚT momentů La Ligy: Ronaldův návrat, střela o drn i zmatený rozhodčí

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
  • Zatímco fotbalisté Realu mohli ve 3. kole La Ligy slavit výhru, Barcelona zklamalaZatímco fotbalisté Realu mohli ve 3. kole La Ligy slavit výhru, Barcelona zklamalaFOTO: Koláž iSport.cz

    I v dalším kole španělské La Ligy se bylo na co dívat. Fanoušci na Santiago Bernabéu viděli návrat Cristiana Ronalda i záplavu gólů, naopak ti na Camp Nou sledovali nečekané trápení Barcelony. Hodně zábavy ale bylo také mimo utkání gigantů. Na TOP 5 momentů ze 3. kola La Ligy se podívejte v článku.

  • Ronaldův gólový návrat

    Událostí kola byl návrat Cristiana Ronalda po zranění na trávníky. A úvod nezklamal - Portugalec se prosadil v 6. minutě. Nutno dodat, že za skvělou asistenci musel poděkovat Garethu Baleovi.

    Real Madrid - Osasuna: To je návrat! Ronaldo se rychle prosadil, krásně mu přihrál Bale
    Video se připravuje ...

  • Mega šance Barcelony

    Obránce Barcelony Jérémy Mathieu se mohl stát v duelu s Alavésem hrdinou. Hned po změně stran vyrovnal a o pouhé dvě minuty později mohl a měl dát svůj druhý gól. Jenže Francouz obří šanci neuvěřitelným způsobem zahodil.

    Barcelona - Alavés: To nešlo nedat! Mathieu netrefil bránu z malého vápna
    Video se připravuje ...

  • Střela o drn

    Pořádnou smůlu měl brankář Granady Guillermo Ochoa. Záložník Eibaru Pedro León na něj totiž vypálil střelu z velké dálky, která těsně před mexickým gólmanem skočila o drn. Ochoa v podstatě neměl šanci zasáhnout.

    Granada - Eibar: Kuriózní gól! Pedro León skákavou střelou zaskočil Ochou
    Video se připravuje ...

  • Takhle vypadá euforie

    Fanoušci v Seville umí být hodně vášniví. V sobotu jste tak mohli slyšet skutečnou euforii. Domácí totiž prohrávali ještě dvě minuty před koncem 0:1, ale dokázali vyrovnat a z poslední šance dokonce zápas otočili.

    Sevilla - Las Palmas: Euforie! Fernandez v poslední vteřině strhl vítězství na stranu Sevilly
    Video se připravuje ...

  • Zmatený rozhodčí

    Tak tohle se jen tak nevidí. Hlavní rozhodčí udělal v jeden moment hned dvě velké chyby a Osasunu to na půdě Realu stálo gól. Přitom sudí Borbalan pískl penaltu právě pro hostující tým. První chybou bylo, že to pokutový gól být neměl. Tou ještě větší ale to, že rozhodčí nenechal Osasuně výhodu, protože ta dala gól. Jak už to tak bývá, následnou penaltu navíc neproměnila.

    Real Madrid - Osasuna: Nevídané! Hosté dali gól, sudí jim ale pískl penaltu. Tu pak zahodili
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud