22. září 2016 • 04:30

Ramos hrál po ruce divadlo! Soupeř ho ztrestal penaltou jako Panenka

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ten chlap se snad nepoučí! Zatímco v nedělním utkání proti Espanyolu Barcelona trik s kamuflováním hraní rukou Sergiu Ramosovi u sudího prošel, ve středu v zápase s Villarrealem (1:1) už tolik štěstí neměl. Hlavní arbitr celou situaci moc dobře viděl a nařídil pokutový kop pro hosty.



Byla to téměř stejná situace. Střela, Ramos ji zasahl rukou a následně se okamžitě chytil za obličej, aby sudího zmátl, že rozhodně nezahrál nedovoleně. Zatímco Alejandro Hernández v neděli „bílý balet“ podržel a ruku španělskému reprezentantovi neodpískal, González González si dal pozor a chyby se nedopustil.

Real Madrid – Villarreal Penalta! Ramos zahrál rukou
Video se připravuje ...

Po střele záložníka Villarrealu Manu Triguerose, kterou 30letý obránce zablokoval, nařídil pokutový kop. K němu se postavil kapitán „žluté ponorky“ Bruno Soriano a stylem, jakým kopal penalty Antonín Panenka, překonal brankáře Kika Casillu.

Real Madrid – Villarreal: Jako Panenka! Bruno Soriano se trefil z penalty
Video se připravuje ...

Real tak musel ve druhém poločase přidat plyn a dohánět manko. Vyrovnání přišlo hned po poločasové přestávce. Na centr Jamese Rodrígueze si na zadní tyči počíhal právě kapitán Realu Sergio Ramos a umístěnou hlavičkou vyrovnal, čímž zároveň odčinil svůj prohřešek z první půle.

Svým druhým ligovým gólem v sezoně se Ramos v historických tabulkách dotáhl na slavného beka Realu Roberta Carlose, který během působení v Madridu nastřílel 46 branek.

Navíc se však svěřenci Zinedina Zidana nezmohli a ukončili svoji sérii šestnácti výher v řadě, čímž přišli o šanci stanovit nový rekord španělské ligy.

Real Madrid – Villarreal: Vyrovnáno! Ramos odčinil penaltu přesnou hlavičkou
Video se připravuje ...

SESTŘIH La Ligy: Real Madrid CF – Villarreal CF 1:1
Video se připravuje ...

Real Madrid poprvé v letošní sezoně ztratil body
Real Madrid poprvé v letošní sezoně ztratil body

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud