22. září 2016 • 09:05

Barceloně se zranil Messi. Sotva vystřídal, Atlético udeřilo SUPERAKCÍ

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zhruba tři týdny bude fotbalistům Barcelony chybět hvězdný Lionel Messi, který nedohrál ligový zápas s Atléticem Madrid. Podle prohlášení klubu má zraněné tříslo. Argentinský kanonýr ve středu střídal po hodině hry, takřka hned po jeho odchodu ze hřiště hosté vyrovnali na konečných 1:1.



"Leo má trhlinu v tříslu pravé nohy. Odhadem nám bude chybět tři týdny," oznámila Barcelona. Historicky nejlepší střelec katalánského klubu a pětinásobný nejlepší fotbalista světa se zranil při běžném souboji o míč s Diegem Godínem. Přijde o zápasy domácí soutěže se Sportingem Gijón, Celtou Vigo a také o Ligu mistrů s Borussií Mönchengladbach.

Barcelona - Atlético: Messi se zranil! Argentince píchlo ve svalu a střídal
Video se připravuje ...

S reprezentací Argentiny, kterou vede jako kapitán, zřejmě nestihne kvalifikační zápasy o postup na mistrovství světa proti Peru a Paraguayi. Na hřiště by se měl vrátit 15. října v duelu s La Coruňou, pak Barcelonu čeká šlágr Ligy mistrů s Manchesterem City.

"Nejsem lékař a nemůžu vám poskytnout žádné informace, ale když je Messi zraněný, tak to je ztráta pro všechny, i pro fotbal," litoval kouč "Barcy" Luis Enrique.

V minulé sezoně, když měl Messi poraněné koleno a chyběl dva měsíce, tým i bez něj z deseti zápasů osm vyhrál. "Bez něj nejsme tak silní, ale i tak jsme pořád silní dost. Musíme pokračovat na vysoké úrovni a věřit si," řekl trenér.

Barcelona - Atlético: Gól! Ángel Correa vyrovnal na 1:1
Video se připravuje ...

Jen dvě minuty poté, co se argentinský fotbalista zranil a musel střídat, přišla pro Barcelonu citelná rána. Atlético parádní akcí vyrovnalo.

Madridští domácí celek dokonale zaskočili, když rychle rozehráli standardní situaci, po které přišla smršť rychlých přihrávek. Útočník Fernando Torres jemnou tečí nasadil obránci Gerardu Piquému housle, k tomu podklouzl stoper Javier Mascherano a čerstvý hráč na hřišti Ángel Correa už měl snadnou práci. Navedl si míč na pravou nohu a o tyč překonal brankáře Ter Stegena.

SESTŘIH La Ligy: Barcelona - Atlético 1:1
Video se připravuje ...

Messi musel ze hřiště už v 59. minutě
Messi musel ze hřiště už v 59. minutě

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud